PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nous treballs de millora de l’asfaltatge al carrer de Calassanç Duran a partir de dilluns

Nous treballs de millora de l’asfaltatge al carrer de Calassanç Duran a partir de dilluns

La primera fase dels treballs inclourà les tasques de substitució de les instal·lacions d’aigua i clavegueram, i l’ampliació de la vorera del carrer. També es procedirà a la renovació de l’arbrat de l’espai. Es substituiran 7 pins  que estan provocant desperfectes al ferm i que comporten risc de caiguda. Es substituiran per 11 nous arbres adaptats a l’entorn urbà per crear espais d’ombra natural a la zona.

Els treballs de la segona fase consistiran en la millora de l’asfaltatge del tram de carrer comprés entre el carrer de Covadonga i el carrer del Xaloc.

Tot plegat comportarà afectacions al trànsit a la zona. La circulació al carrer quedarà restringida als veïns i vehicles de servei.

En aquest mateix sentit, s’ha proposat un itinerari alternatiu per a l’accés i sortida al tanatori, a través del Passeig de Gaudí, el carrer de Sol i Padrís i l’avinguda d’Egara.

Igualment, se suprimiran de manera temporal alguns espais d’estacionament, però es facilitaran places d’aparcament alternatives en espais propers.