PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Festa Major continua aquesta tarda i nit amb propostes com la Cercavila i les actuacions de Juan Magan i Ladilla Rusa, entre moltes altres activitats

Música per a tots els públics als diferents escenaris de concerts La Festa Major continua aquesta tarda i nit amb propostes com la Cercavila i les actuacions de Juan Magan i Ladilla Rusa, entre moltes altres activitats

Les colles de cultura popular de la ciutat participen a la Cercavila de Festa Major que inicia el recorregut a la plaça de la Creu Alta. Des d’aquí es dirigeix, per l’avinguda de l’Onze de Setembre, passant per la Via de Massagué i el carrer de les Valls fins a la Plaça de Sant Roc. En aquesta plaça també es pot gaudir dels Castells de Vigília mentre s’espera l’arribada de la cercavila.

A les 8 del vespre tindran lloc el tradicionals Versots, la representació del Ball de Diables sobre la lluita  de Sant Miquel contra Llucifer i els diables amb versos satírics. Una hora després començarà el correfoc infantil a la plaça del Doctor Robert. En aquest punt, a les 10 de la nit, iniciarà el seu recorregut la cercavila de Bèsties de Foc que acabarà a la plaça del Mercat.

Dansa

Pel que fa a la dansa, hi haurà un taller de tango argentí (18.30 h) a l’antic Mercat de Sant Joan i les tradicionals danses de Llatinoamèrica (19 h) a la plaça del Vallès.  Acte seguit intervindrà la Rondalla de Ca n’Oriac i la jornada infalitzarà amb una ballada de country (21 h).

Els amants del swing podran assistir a una classe oberta i a una ballada popular al Passeig de Manresa (19 h). La plaça de les Dones del Tèxtil acollirà la ballada de sardanes amb la Cobla Sabadell (22 h). El ritme cubà aterrarà a la plaça del Gas (23 h) amb l’orquestra d’Agustín Aspa.

Mostra d’arts escèniques

Al llarg de la tarda també continuarà el Festival Enlaire, la mostra d’arts escèniques de curta durada a l’aire lliure amb epicentre a la plaça de Frederic Mompou entre les 6 de la tarda i les 11 de la nit. En aquest cas s’ofereix una programació encadenada i esglaonada al llarg de tot el dia, destinant la franja de matí als espectacles infantils i familiars, i la de tarda-nit a famílies i públic adult. Conformen el programa diferents disciplines com el teatre, la dansa i el circ.

Concerts

Els concerts seran els protagonistes de la nit. La banda de rock Headbug actuarà a l’espai de concerts de l’Eix Macià (21 h). Serà el pròleg del concert del cantant i DJ Juan Magán (22.30 h). A l’Estruch, una hora després, es podrà escoltar el DJ TUTU.