PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El festival Enlaire, les activitats per a famílies i la Fideuà Popular, entre els actes protagonistes del matí de dissabte de Festa Major

Els més menuts han gaudit d’espectacles de circ, contes i tallers d’art gratuïts El festival Enlaire, les activitats per a famílies i la Fideuà Popular, entre els actes protagonistes del matí de dissabte de Festa Major

El festival Enlaire, la mostra d’arts escèniques a l’aire lliure, ha portat fins a la plaça de Frederic Mompou un total de cinc espectacles. Un d’ells, de la companyia Bufanúvols, ha consistit en una combinació de teatre i música basada en dos textos inques.

També en aquest espai, al llarg del matí, el festival ha mostrat Circoland, teatre de titelles d’Helena de Sola. La màgia clown de Karlus Soler ha recorregut els carrers situats entre el Racó del Campanar i la plaça de Frederic Mompouamb el seu espectacle The Bellboy.

La Payasa Lilina, Karoli l’Home Roda i Una Història de vida del Maëlle Bestgen, han completat el cartell del festival Enlaire. La narració de contes ha estat una altra de les opcions per a les famílies. S’han pogut escoltar al Museu d’Art, al Casal Pere Quart i a Ca l’Estruch.

Els espectacles s’han combinat amb activitats dirigides com els tallers del Museu d’Art sobre la Casa Turull i l’exposició permanent La Col·lecció 1875-1936. Aquests. Adreçats a tots els públics es reprendran aquesta tarda de 18 a 21 hores, i també demà diumenge en horari de matí i tarda, i dilluns al matí.

Les propostes matinals s’han tancat a les 2 del migdia, amb el repartiment de les racions de la tradicional fideuà popular que se celebrarà al Parc Catalunya fins a les 4 de la tarda.