PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Oberta la inscripció a cursos de cuina i sumilleria, atenció sociosanitària i docència totalment subvencionats per a persones en actiu

Oberta la inscripció  a cursos de cuina i sumilleria, atenció sociosanitària i docència totalment subvencionats per a persones en actiu

En l’àmbit de la restauració està obert el període de preinscripció del curs de “Cuina vegana”, “Sumilleria i maridatge” i  “Postres de restaurant”.  Aquests cursos tindran lloc entre setembre i octubre i es tracta  de formació principalment pràctica. La durada dels cursos oscil·la entre 15 i 20 hores. Les activitats formatives es realitzaran de forma presencial en horari de tarda a les instal·lacions de l’Escola de Restauració ubicada al Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell).

Pel que fa a la formació en l’àmbit sociosanitari s’ha previst entre setembre i novembre formacions en  “Prevenció del maltractament en l'àmbit geriàtric”, “Acompanyament al procés de dol”, “Tècniques bàsiques d'assistència a persones en salut mental”. La durada està entre 15 i 40 hores de duració i també es realitzaran de forma presencial en horari de tarda en aquest cas en el Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32).

Per completar el programa formatiu s’inclou el curs “tutor/a d'empresa pels contractes de formació i alternança” per facilitar eines d'informació, orientació i avaluació per a l'organització, planificació i implementació de la tutoria durant el desenvolupament de la formació professional a empreses beneficiàries dels contractes de formació en alternança.

Aquest programa  complementa les accions que ja es desenvolupen des del Centre de Formació Cal Molins i el Vapor Llonch per millorar la formació de persones en situació d’atur. Els cursos amb inscripció oberta adreçats específicament a persones en actiu són: “Especialista en màrqueting digital”, “Operacions bàsiques de restaurant i bar”, “Pastisseria i rebosteria” i “Manteniment de bicicletes i vehicles de mobilitat urbana o personal”.

Inscripció

Per poder participar en totes aquestes formacions, cal que les persones interessades facin la seva preinscripció a la pàgina web www.vaporllonch.cat/calmolins, descarregant l’APP Vapor Llonch o bé es poden adreçar presencialment al Centre de Formació Cal Molins (c. dels Calders, 32 , Sabadell). Per a més informació es pot trucar al 93 745 32 23 i qui ho desitgi també pot escriure un WhatsApp al 696 363 850.