PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell obre demà la nova Oficina de Turisme a la Casa Duran

Amb l’equipament es vol reforçar la projecció de la ciutat cap a l’exterior i afavorir l’atracció de visitants Sabadell obre demà la nova Oficina de Turisme a la Casa Duran

L’Oficina estarà oberta a partir de demà dimecres, 4 de setembre i tots els dies de Festa Major de 10 a 14h i de 16 a 20h i s’hi repartiran mocadors i programes de la Festa.

El nou servei es posa en marxa després de les millores que s’han portat a terme a l’àmbit conegut com “La Saboneria” de la Casa Duran. L’Oficina compta amb un espai de recepció, atenció i orientació personalitzada per als visitants i turistes. També hi ha material digital interactiu d’autoconsulta i un expositor. I s’hi pot accedir tant des del carrer del Pedregar com des de la plaça que s’ha obert al carrer de Sant Joan.

L’horari de l’Oficina de Turisme a partir del 9 de setembre serà de dilluns a dissabte de 10 a 13h i 17 a 19h, i diumenge de 10 a 14h.

Casa Duran

La Casa Duran, un edifici d’alt valor patrimonial i uns dels més emblemàtics de la ciutat, es troba al centre de Sabadell i és de fàcil accés per a l’arribada de visitants ja sigui a peu, amb transport públic o amb vehicle privat. A prop s’hi troben equipaments i bona part dels elements patrimonials de la ciutat, a més d’una important oferta comercial.