PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La primera reunió del Govern després de l’estiu constata que tot està a punt per a la Festa Major i per a l’inici de curs

La primera reunió del Govern després de l’estiu constata que tot està a punt per a la Festa Major i per a l’inici de curs

L’inici del curs coincideix alhora amb els primers compassos del nou Govern de la Generalitat. En aquest marc, s’estan tancant trobades amb responsables del nou executiu català per abordar l’agenda de Sabadell en àmbits com Territori, Salut, Educació i Drets Socials.

Tal com ha comentat Marta Farrés,

“a Sabadell sempre comencem el curs de manera molt intensa amb la Festa Major i és per això que aquest és un dels temes que ha centrat aquesta primera trobada de l’equip de govern. Ho tenim tot preparat i hem acabat de comentar alguns aspectes per garantir que la Festa sigui tot un èxit i arribi a tothom”.

Així mateix, Farrés ha remarcat que

“l'inici de curs està marcat també pel nou Govern de la Generalitat i en aquest sentit ja hem començat les gestions que ens permetran avançar en els reptes compartits a Sabadell”.

L’alcaldessa ha explicat que

“el govern ha acabat el disseny de tot el mandat, amb una aposta destacada per projectes com per exemple el Pla Els diners als carrers, que permetrà actuar a tots els districtes i barris de la ciutat i que estem executant amb resultats ja evidents pel que fa a la millora de la qualitat de la ciutat”.

En el marc d’aquest mateix pla també s’han millorat els entorns escolars amb l’objectiu de garantir una mobilitat més segura a l’entrada i sortida dels centres a tots els districtes.

La trobada de govern ha tingut lloc aquest matí a l’edifici consistorial.