PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El programa esportiu de Festa Major proposa aquest any més d’una quarantena d’activitats

El programa esportiu de Festa Major proposa aquest any més d’una quarantena d’activitats

D’altra banda, la Cursa Popular (diumenge 8, a partir de les 10h) tindrà dues modalitats – de 5 i de 10 km—per a participants nascuts al 2011 i anteriors i les curses infantils recorreran distàncies de 350, 600 i 1.000 m. Tot plegat amb sortida i arribada al Pavelló de Sol i Padrís.

El recorregut s’ha millorat en algun tram per afavorir la participació. La cursa passarà pel passeig de Sant Oleguer (sortida), c. de Brutau, av. de Barberà, c. de Sant Sebastià, ctra. de Barcelona, c. de l’Horta Novella, pl. del Gas. C. de Sant Feliu, c. d’en Font, c. de l’Escola Industrial, c. de Gràcia, c. de l’Escola Pia. Via de Massagué, pg. de Manresa, pg. de la Plaça Major, Rambla, av. de Barberà, c. de Brutau i pg. de Sant Oleguer (arribada).

Les curses de 5 km (1 volta al recorregut) i 10 km (2 voltes al recorregut on cal afegir un tram des del c. de Gràcia cap a la ronda de Zamenhof, c. del Forn, av. de l’Onze de Setembre i reprendre el traçat des de via de Massagué) començaran a les 10 del matí. Les Curses infantils es faran a partir de les 11.30h. Tota la informació i inscripcions aquí

Hi haurà un espai de cangur gratuït per a infants de 3 a 12 anys entre les 9.30 i les 12.45 h. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en aquest enllaç https://www.cursafestamajorsabadell.cat/.

Al costat de les sortides de les curses, es farà la Màster Class de Zumba, a la plaça Garcia Planas. En tots els casos, les propostes compten amb la col·laboració de diferents entitats i clubs de la ciutat.

Passejada en bicicletes

El dilluns 9 de setembre, al matí, el protagonisme esportiu el pren la Pedalada Popular, amb sortida i arribada a la Ronda de Ponent. Aquest any s’ha allargat el recorregut fins als 7,3 km pels carrers més cèntrics i un desnivell que es vol que sigui assolible per a tothom. El recorregut des de la ronda de Ponent anirà per la carretera de Terrassa, carretera de Barcelona, carrer de Brutau, avinguda de Barberà, Rambla. Plaça del doctor Robert, passeig de la Plaça Major, passeig de Manresa, via de Massagué, avinguda de l’Onze de Setembre, carretera de Prats, c. de Francesc Layret, av. de Josep Tarradellas, c. de la Previsió, av de la Concòrdia, pl. de la Concòrdia, carrer Major, c. de Pi i Margall, avinguda de Francesc Macià i arribada a la ronda de Ponent.

La resta d’activitats esportives del programa les organitzen un total de 27 entitats. Entre les propostes hi ha campionats o torneigs (bàsquet, tennis-taula, esgrima, escalada, karate, esquaix, tennis, bike trial, futbol-sala, americana de pàdel i ràpides d’escacs); exhibicions de maquetes de vaixells, arts marcials, clàssics del motor, dansa urbana, hip-hop i bike trial; classes obertes i tallers de defensa personal per a dones, salsa i batxata, body-combat, zumba, dansa urbana,  hip-hop, aikido, ioga, tir, jocs de futbol 3x3, escalada i tennis-taula; les gimcanes Busca-fites, les trobades d’esports individuals, les activitats d’aqua-gym i els batejos de submarinisme.

Més informació