PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Biblioteca Vapor Badia està donant servei aquest mes després de les millores fetes al juliol

L’equipament, que forma part de la xarxa de refugis climàtics, ha millorat el sistema de detecció i alarma contra incendis La Biblioteca Vapor Badia està donant servei aquest mes després de les millores fetes al juliol

El tinent d’alcaldessa i alcalde accidental, Lluís Matas, ha visitat l’equipament i ha valorat positivament la intervenció feta, afirmant que

“aquest és un espai clau per a molta gent, que ve a llegir o a estudiar en un entorn agradable i de confort. En aquest sentit, els treballs que s’hi han fet i es faran properament permeten continuar avançant en la línia de mantenir els equipaments en les millors condicions possibles”.

Les obres de millora han tingut lloc durant tres setmanes en què la biblioteca ha estat tancada al públic, un període en el qual s’ha ampliat l’horari de la biblioteca de Ponent. Des del dilluns 5 i fins al 31 d’agost la Biblioteca Vapor Badia està oberta en horari d’estiu: dilluns, dimarts i dimecres a les tardes, i dijous i divendres als matins.

Així mateix, properament la Biblioteca renovarà també el sistema d’aire fred i calefacció de la sala i es farà la renovació integral de la coberta. Mentre durin aquestes obres no es preveu el tancament de l’equipament i es procurarà que els treballs no interfereixin en l’activitat habitual de la sala. No es descarta, però, que hi hagi alguna afectació puntual i localitzada. Aquest projecte té un cost de 990.498,95 euros.

Sabadell compta amb més d’una vintena d’equipaments municipals climatitzats, on la ciutadania pot refugiar-se de les altes temperatures i recuperar-se del cansament i de la pressió tèrmica que provoca la calor. Es tracta de centres cívics, biblioteques i complexos per a gent gran distribuïts per tots els barris, a més de parcs i àrees verdes amb ombra i les piscines.

Xarxa de refugis climàtics