PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen les obres per crear una nova àrea de jocs infantils accessibles a la plaça de les Illes Medes

És un nou projecte dins el pla Els diners als carrers per millorar la qualitat de la ciutat Comencen les obres per crear una nova àrea de jocs infantils accessibles a la plaça de les Illes Medes

Tal com ha explicat el tinent d’alcaldessa de Serveis a les Persones i alcalde accidental, Eloi Cortés,

“l’espai públic i les zones de joc infantil han de ser un element d’igualtat entre la ciutadania. Els darrers anys hem fet un gran pas endavant en la millora de les àrees de tots els barris. Ara continuem, dins del pla Els diners als carrers i en aquest cas de la plaça de les Medes contribuint alhora a avançar cap a una ciutat més accessible i inclusiva per a tots els infants”.

Entre els treballs previstos a la zona de joc infantil, s’inclou una rampa amb el pendent normatiu, que dona accés a la part alta dels tres tobogans, un dels quals serà adaptat. En el desenvolupament de la rampa i en els diferents replans que la conformen, s’hi podrà gaudir de diferents panells de joc. A la part plana inferior de l’àrea, s’ubicaran fins a 5 jocs més, tots ells inclusius, amb els quals els infants de diferents edats i habilitats tindran a l’abast un ampli ventall d’oportunitats per jugar. També s’instal·laran tanques, baranes i nou paviment de seguretat.

Pel que fa a l’entorn de l’àrea de jocs, es renovaran les voreres i escocells al perímetre, principalment als carrers de la Palma i de Fernando Poo. En la cruïlla entre aquestes dues vies, a més, s’executarà un pas elevat senyalitzat per tal d’afavorir la seguretat dels vianants i tenint en compte la proximitat de l’escola.

Afectacions

Mentre durin les obres hi haurà algunes afectacions a la mobilitat, amb accés restringit a guals i afectacions puntuals al carrer de La Palma. No es preveu que es talli la circulació en cap moment, però sí es donarà pas alternatiu de vehicles per un sol carril de circulació en moments puntuals.