PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El carrer de Marià Fortuny acollirà el tercer mural d’homenatge a Tintín de la ciutat

El mural, obra de JOKE i que es pintarà aquesta setmana, compta amb el suport de l’Ajuntament a través del Visit Sabadell, i s’emmarca en la voluntat que Sabadell es consolidi com a ciutat tintinaire El carrer de Marià Fortuny acollirà el tercer mural d’homenatge a Tintín de la ciutat

Tal com ha explicat el tinent d’alcaldessa de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Lluís Matas,

“l’impuls d’aquest mural forma part del compromís de fer de Sabadell una ciutat tintinaire i de continuar endavant amb els murals, de manera que en un futur puguem fer un mapa amb les localitzacions i que, així, a més de l’homenatge i record a una figura tan coneguda i estimada, comptem també amb aquestes rutes com un element turístic més que ens porti gent a la ciutat”.

En aquesta línia, Matas ha recordat que

“en relació amb Tintín estem impulsant diferents accions. Una són els murals però també hem col·laborat amb l’Associació Tintinaire en altres activitats com conferències o taules rodones”. 

El nou mural de JOKE es sumarà als altres dos de Tintín, ubicats a la façana de Cafès Pont (al carrer de Jesús) i a la nova plaça davant de la Puríssima, tots dos obra de Werens. D’aquesta manera, la ciutat fa un nou pas endavant en accions vinculades a aquest emblemàtic personatge de còmic creat per Hergé.