PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Banc Sabadell converteix els Smartphones en un TPV mòbil

El nou producte permet acceptar el pagament amb targeta a qualsevol lloc.


El Banc Sabadell ha llançat un nou producte que converteix els smartphones en un terminal punt de venda (TPV) que permet acceptar el pagament amb targeta de crèdit a qualsevol lloc.
La nova solució, que ja està disponible per Iphone i que aviat ho estarà per Android i altres sistemes operatius, la formen una aplicació mòbil gratuïta i un perifèric fabricat per la companyia Ingenico.
La solució del BS acceptarà totes les formes de pagament, incloent el nou sistema de pagament contactless (sense contacte).

"Es tracta -indica Albert Figueras, director de Mitjans de pagament i financiació al consum del Banc Sabadell- d'una possibilitat especialment interessant per a empreses i professionals que es desplacen freqüentment i necessiten oferir gestions de pagaments in situ, però prefereixen estalviar-se les molèsties que suposa haver de portar un tpv mòbil constantment amb ells.
En aquest sentit, "el fet d'integrar el TPV en el telèfon mòbil, comporta, a més d'una disminució de costos, diversos avantatges afegits, com la possibilitat de disposar, en un sol dispositiu, del TPV i Bs Mòbil per gestionar el seu negoci, així com altres aplicacions mòbils que hagin pogut instal·lar".

La innovació consolida al Banc Sabadell com una entitat de referència en el mobile banking, ampliant les funcionalitats per als usuaris de banca mòbil, que ja disposen de l’Instant Check (ingrés de xecs en compta amb solament fotografiar-los) o el nou Instant Money (retirada d'efectiu de qualsevol caixer amb un mòbil i fins i tot l'enviament de diners de mòbil a mòbil).