PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Vapor Llonch ofereix accions formatives sobre marketing i comunicació durant el mes de juliol, adreçades a empreses i persones emprenedores i autònoms

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes ...

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes. Una de les línies ja consolidades és l’oferta anual d’activitats de formació adreçades a persones emprenedores, autònoms i responsables de micro i petites empreses, que completa les activitats de formació dissenyades pels treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur. El contingut del programa de formació empresarial propi es renova periòdicament i les propostes de sessions, tallers o jornades s’estableixen d’acord amb les necessitats i preferències que manifesten les persones emprenedores i les empreses usuàries. Durant el mes de juliol es proposen tres activitats.

En concret, demà dijous 4 de juliol, es desenvoluparà la sessió informativa “Lab de vendes. Com vendre més utilitzant eines digitals”. L’objectiu d’aquesta activitat és oferir uns coneixements bàsics sobre màrqueting digital a les persones que hi assisteixin. 

El proper 11 de juliol es proposa dotar de tècniques de redacció a les persones responsables de comunicació de PIMES perquè les seves accions publicitàries i promocionals aconsegueixin els objectius desitjats. La sessió informativa es proposa amb el títol “Solucions de comunicació per emprenedors. Aprèn a redactar textos persuasius!”

L’oferta formativa es completa els dies 10 i 17 de juliol amb el taller “Presentacions efectives en públic”. Aquesta acció està especialment adreçada a persones emprenedores, autònomes i responsables d’empreses de recent creació.

Inscripció oberta

Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció ho pot fer a través de formulari de sol·licitud en línia que es pot descarregar del web vaporllonch.net. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre de Promoció Empresarial (c. Tres Creus, 236) o enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat. Totes les activitats de juliol es desenvoluparan al  Centre de Promoció Empresarial.