PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La nova Oficina de Turisme de Sabadell es posarà en marxa al setembre

La nova Oficina de Turisme de Sabadell es posarà en marxa al setembre

El tinent d’alcaldessa de Promoció i Projecció de Ciutat, Lluís Matas, ha destacat que, segons un estudi de la Diputació,

“hi ha 85.000 persones que ens visiten anualment a Sabadell. I ho fan per negocis, turisme esportiu, cultura, o per fires i congressos. El volum de negoci i el volum de gent que ve per motius turístics és important i volem donar-los aquest servei”.

Les millores han permès rehabilitar l’interior de l’espai conegut com “La Saboneria”. En aquests moments, ja s’han finalitzat la major part de les instal·lacions d’electricitat, dades i climatització i s’han posat nous tancaments de fusteria exterior. Resta pendent l’adquisició i col·locació del mobiliari.

A la planta baixa s’hi instal·larà l’Oficina de Turisme i a la primera planta s’hi traslladarà el personal municipal del Programa de Projecció de la ciutat i Turisme. L’Oficina, amb una superfície útil de 45m2, comptarà amb un espai de recepció, atenció i orientació personalitzada per als visitants i turistes de la ciutat. També hi haurà material digital interactiu d’autoconsulta i un expositor. S’hi podrà accedir tant des del Pedregar com des de la plaça que s’ha obert al carrer Sant Joan.

La Casa Duran, immoble d’alt valor patrimonial, es troba al centre de Sabadell i és de fàcil accés per a l’arribada de visitants ja sigui a peu, amb transport públic o amb vehicle privat. A prop s’hi troben equipaments emblemàtics i bona part dels elements patrimonials de la ciutat, a més d’establiments comercials i allotjaments turístics.

La nova Oficina de Turisme permetrà donar a conèixer, informar i canalitzar l’oferta turística de la ciutat, projectant Sabadell cap a l’exterior i reforçant el seu valor turístic. Sabadell rep anualment un nombre important de visitants, ja sigui per motius de negoci, esportius o d’oci, entre d’altres.