PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Tornen els “Grans Vespres”, un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i de benestar per a persones grans

Tornen els “Grans Vespres”, un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i de benestar per a persones grans

Un programa amb una diversitat temàtica que inclou, entre altres, música, dansa, cant, teatre, espectacles de màgia, humor i activitats físiques. Aquest any, a més, s’han programat dues noves propostes, els dimarts i dijous, d’11 a 12h: Daoyin –una activitat de salut i benestar que uneix el cos i la ment a través de moviments suaus– i Gimnàstica ballant en la què es treballa el cos a través de la música i exercicis físics suaus.

Les activitats es faran a l’interior de cada equipament, en espais climatitzats i són gratuïtes (amb l’excepció del Daoyin i la Gimnàstica ballant, que tenen un preu de 9 euros).

Tota la informació de la programació es pot trobar adreçant-se a l’Antic Mercat de Sant Joan (de dilluns a divendres de 9.30 a 12.45 i de 16.15 a 19.45 h; al telèfon 93 725 96 64; al correu mercatsantjoan@ajsabadell.cat) o a les recepcions dels complexos de gent gran (en horari de 9 a 20 h)          

  • Espai Sant Oleguer: Tel. 93 710 19 50
  • Espai Alexandra: Tel. 93 716 02 20
  • Espai Parc Central: Tel. 93 745 31 69

Els Grans Vespres estan organitzats per l’Ajuntament de Sabadell, Vimusa i Ciudades Amigables con las Personas Mayores. Compta, també, amb la col·laboració de diferents entitats de gent gran de la ciutat.