PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

XLVI ROMERIA DE “SAN ISIDRO LABRADOR”

XLVI ROMERIA DE “SAN ISIDRO LABRADOR”    

Diumenge 19 de maig de 2024

 

XLVI ROMERIA DE “SAN ISIDRO LABRADOR” informació i novetats

L’Agrupación Andaluza de Sant Sebastián de los Ballesteros, celebrem, com cada any, la Romeria de “San Isidro Labrador”, aquest any serà el 19 de maig.

El punt de trobada, com ja és habitual, serà la plaça del Doctor Robert des de les 8:00h i l’accés serà des de la plaça de Les Dones del Tèxtil, antiga plaça Alcalde Marcet.

Després del recorregut per la ciutat, està previst arribar a l’ermita de Sant Julià d’Altura, al bosc de Can Deu, on hi passarem la resta del dia.

Aquest any incorporem novetats organitzatives en compliment amb la legislació vigent. En primer lloc, us informem que es tancarà la circulació al trànsit en tot el recorregut de la Romeria, per millorar la seguretat de participants i espectadors.

D’altra banda, amb l’objectiu de millorar l’organització de l’activitat i poder verificar l’estat dels vehicles i animals participants, caldrà inscripció prèvia que s’haurà de fer amb el formulari que trobareu aquí. En aquest formulari cal que feu constar totes les dades que s’indiquen. Teniu temps per lliurar els formularis fins el dia 14 de maig, com molt tard. Caldrà enviar-lo al mail aassballesteros.rrss@gmail.com, per Whatsapp al 672 54 35 18 o presencialment a l'Agrupació.

Qui no hagi presentat el formulari no podrà participar a la Romeria.

També recordem als participants que, fins les 9:00h del matí no es podrà connectar cap sistema de reproducció de música, per afavorir la convivència de l’activitat amb veïns i veïnes i no interferir en la resta d’activitats que hi pugui haver.

Per qualsevol dubte o aclariment no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquí trobareu més informació: aassballesteros 

ROMERIA SAN ISIDRO LABRADOR 2024

📢 Información IMPORTANTE 📢

El próximo domingo 19 de mayo, se celebrará un año más, nuestra Romería. Esperamos, una gran participación.

● En cumplimiento con la legislación vigente y con el objetivo de mejorar la organización de la Romería, será necesario la inscripción previa que deberá hacerse con con el documento adjunto:

https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:EU:76052dd0-f816-4646-aef6-3edc3499a07c

Deben hacernos llegar este documento, mediante correo electrónico: aassballesteros.rrss@gmail.com, por WhatsApp: 672 54 35 18, o presencialmente en la Agrupación.

▪︎ A las 8.45 hs:
Concentración de carrozas (Plaza Dr.Robert)
Recorrido: Dr.Robert, Rambla, República, Narcís Giralt, Sant Joan, Dr. Puig Convent, Vilarrubias, Ronda Zamenhof, Eix Macià, Ávila. Concordia, Av. Matadepera, Sant Julià d'Altura.

▪︎ A las 13 hs (aprox):
Recibimiento de las carrozas en Sant Julià

▪︎ A las 18 hs:
Entrega de premios

● Las carrozas podrán acceder a la plaza Dr.Robert a partir de las 8'30 hs.

● Por respeto a los vecinos de la zona, hasta que no se inicie el recorrido de la romeria, se pide que volumen de las carrozas, sea bajo o incluso nulo.

● Queda prohibido encender todo tipo de fuego fuera de las barbacoas.

Con todo esto, esperamos que este año vuelva a ser un GRAN ÉXITO.

¡¡OS ESPERAMOS A TODOS!!

 


Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura     Twitter X

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell