PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

12 Festes de Nadal per tota la ciutat

Les celebracions, organitzades en col·laboració amb les entitats, comptaran amb la presència del Llaminer, encesa d’arbres decorats, tions i activitats diverses 12 Festes de Nadal per tota la ciutat

Per a aquestes celebracions s’han previst diverses propostes, com la tradicional encesa de l’arbre decorat, tallers familiars, xocolatades, tions, cantada de nadales o espectacles de música, ball i màgia. A més, totes les festes comptaran amb l’assistència del Llaminer.

Les celebracions tindran lloc a la plaça del Primer de Maig (Can Puiggener); la plaça de la Creu Alta (Creu Alta); el carrer del Romaní (Can Deu); el Parc del Nord; el carrer de Sant Isidor (Can Rull); plaça del Pla de l’Amor (Els Merinals); plaça del Treball (Gràcia); plaça Picasso (Espronceda-Campoamor); plaça de les Termes (Termes); plaça de Cristóbal Ramos (Torre-romeu); avinguda de Polinyà (El Poblenou) i a la plaça de la Sardana (Covadonga). En aquest darrer punt, l’encesa i la festa s’emmarcaran dins el programa del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i del Programa Som Capaços, de commemoració d’aquesta jornada.

Tota la informació sobre les festes als barris aquí