PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

SEGUICI D'INICI DE FESTA MAJOR. FM 2023

La festa de sempre

El Seguici Festiu de Sabadell és el conjunt d'entremesos, danses, bestiari, figures que participen en les celebracions cíviques més solemnes de la ciutat, i es considera la manifestació de la cultura tradicional i popular catalana més protocol·lària.

El Seguici d'Inici de Festa Major obre la celebració de les festes de la ciutat amb la cercavila que sortirà del Casal Pere Quart un cop s'obrin les portes, i que acompanya el Penó, la bandera insígnia de la ciutat, fins a l'Ajuntament. Un cop plantat al balcó del consistori, es dona per començada la Festa Major, i el Penó presidirà el balcó durant tot el cap de setmana fins dilluns, quan en finalitzar el Seguici de Cloenda amb el seu ball es despenjarà per clausurar oficialment la Festa Major.

El Penó de la Ciutat, portat per la Secció de Salut de la FAVS, va cap a la plaça de Sant Roc acompanyuat dels elements del Seguici Festiu.

Recorregut de la cercavila: Casal Pere Quart, Rambla, c. de Sant Pere, plaça del Gas, c. de Sant Feliu, c. d'en Font, c. de l'Escola Industrial, c. de Gràcia i pl. de Sant Roc.

Colles participants: els Galejadors de Sabadell, el Ball de Diables de Sabadell, la Víbria, les Granotes del Ripoll, els Capgrossos de Sabadell, els Cavallets de Sabadell, el Ball de Bastons de Sabadell, la Mulassa de Sabadell, el Lleó de Sabadell, l’Àliga de Sabadell, els Gegants de Sabadell i el Penó de la ciutat portat per la FAVS

Organització: Seguici festiu de Sabadell

PreuGratuït
edatTots els públics
Accessible Accessible

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 1 de setembre de 2023

Horari: de 18.45 a 20 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Casal Pere Quart.

Adreça: Rambla, 69 Bxs, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 745 32 48

Web: Casal Pere Quart

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L15,L44,L55
    • República : L1,L2,L3,L4,L5,L11,L15,L44,L55,L80
    • Tres Creus : L4,L5,L11,L12,L15,L44,L55,L80

      Dissabtes

    • Tres Creus : L1,L2,L3,L4,L5,L12,L55

      Festius

    • Tres Creus : F4,F5,F6

Més informació