PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

HAIKU PARA UN CADÁVER. PRESENTACIÓ DE LLIBRE

Una novela negra que mostra el costat més obscur i desconegut de la capital del país del Sol Naixent. A càrrec de: José Antoni Bonilla Hontoria

Fotografia de l'activitat

Es parlarà de la diferència entre la novel·la negra japonesa en relació a la europea o americana, així com la diferent manera de comprendre la societat, els valors i l'honor, respecte a molts temes. Es farà un viatge pels diversos barris especials de Tokio que apareixen a la novel·la.

Una novel·la negra que mostra el costat més fosc i desconegut de la capital del país del Sol Naixent. Tòquio, estiu del 2019. Falta un any per als Jocs Olímpics. La calor és sufocant, les cigales martiritzen amb l'estridular i un fort tifó amenaça les costes japoneses. Kioshi Fujioka, un jove advocat, és brutalment aixafat. Tot apunta que s'ha tractat d'una imprudència o d'un suïcidi. Però, per què voldria treure's la vida un home enamorat de la seva dona i que seria pare? L'inspector de la Primera Divisió de la Policia Metropolitana Kaito Sakuraba es convertirà, per obligació familiar, en improvisat detectiu i, acompanyat d'un amic de la víctima, s'enfrontarà a una intriga on res no és el que sembla i l'origen del qual apunta a la mort per excés de treball duna brillant executiva.

La rigidesa de la societat japonesa, el seu estricte sentit de l'honor i el deure, les lluites empresarials, i l'ombra sempiterna de la Yakuza, faran que Kaito necessiti oblidar els seus prejudicis i ressuscitar un fantasma del seu passat.


 Data i Horari: 

Dia: Dijous 30 de març de 2023

Horari: a les 19 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Biblioteca Vapor Badia.

Adreça: c. de les Tres Creus, 127, 08202, Sabadell

Telèfon: 93 745 17 03

Web: Biblioteca Vapor Badia

Planol


Com arribar-hi?

Més informació