PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell acull un cicle de formacions per treballar la justícia global des de les entitats

Durant el mes de febrer i març, al Casal Pere Quart Sabadell acull un cicle de formacions per treballar la justícia global des de les entitats

Durant els mesos de febrer i març tenen lloc quatre sessions formatives al Casal Pere Quart. La primera ha estat aquest dimarts 14 de febrer, en la qual s’ha reflexionat entorn el concepte de justícia global i s’ha parlat de comunicació transformadora, per tal d’adquirir eines i estratègies per millorar l’impacte de les accions que es duen a terme des de les entitats.

Les properes sessions seran el 21 de febrer i el 2 i 9 de març. En aquestes properes sessions es farà també un acostament a l’educació per la justícia global, revisant la mirada cap a altres països per identificar bones pràctiques al territori.

Les formacions, a càrrec de Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global, donaran pas també a sessions d’acompanyament personalitzat per les entitats que hagin participat en una o les dues formacions. D’aquesta manera, es podrà desenvolupar un procés de reflexió crítica entorn dels seus projectes i començar a treballar per millorar les accions de sensibilització i transformació.

Les entitats que estiguin interessades a participar-hi, poden escriure a cooperacio@ajsabadell.cat. En l’edició anterior del projecte, l’any 2021, una desena d’entitats de Sabadell van participar en les formacions, i quatre en l’acompanyament, en tots dos casos amb resultats molt satisfactoris.

Aquestes formacions s’emmarquen en el projecte “De la cooperació a la justícia global: innovació en pràctiques i discursos transformadors al territori 2022-2023”, finançat per la Diputació de Barcelona i on també hi participen d’altres municipis.

La Lafede.cat – organitzacions per a la justícia global és una xarxa que treballa activament per aconseguir la justícia global i l’erradicació de les desigualtats a tot arreu, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.