PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

ESTRUCTURA PARTICIPATIVA

 
 Estructura participativa
 
 
 

Sincronitzats - Estructura participativa

Sigues part activa de la Cultura a Sabadell!

La regidoria de cultura impulsa una nova estructura participativa que intervindrà en l’elaboració de polítiques, programes i accions en matèria de Cultura a Sabadell.

Per a fer això, properament es convocaran les següents Taules sectorials i Grups de treball:

Mapa estructura participativa

 

Aquests Grups de treball congregaran entitats, artistes, col·lectius i professionals del sector, per a tractar els temes concrets que ens afecten al teixit cultural de la ciutat.

Si ets un agent cultural actiu a la ciutat i t’interessa formar part d’algun d’aquests grups de treball, o bé només vols estar informat/da i opinar a través dels grups de WhatsApp, inscriu-te en el següent formulari. Si us plau, omple un formulari per cada Grup de treball on voldràs ser-hi.

Esperem que trobis interessant aquesta proposta i t’animem a participar-hi. Sigues part activa de la Cultura a Sabadell!

 

 



kscvu

Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Base juridíca del tractamentExercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)
ResponsableAJUNTAMENT DE SABADELL
FinalitatImplementació de Grups de treball en els diferents sectors de la cultura a Sabadell. El telèfon mòbil proporcionat s’inclourà en un grup de WhatsApp amb els altres interessats del sector.
Drets dels interessatsD’accés, rectificació, supressió, limitació i d’oposició al tractament. Presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, adreçant-vos al correu postal a l'Ajuntament a Plaça de Sant Roc, 1 - 08201 Sabadell i a través de la seu electrònica.

 

 
 
 
Preu Gratuït 
 
 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

00 Twitter Logo         00 Facebook Logo          00 Instagram Logo00 Instagram Logo