PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cloenda de l’Any Colla de la Colla de Sabadell al Palau de la Generalitat, dilluns vinent

Tindrà lloc el dilluns 2 de desembre, a les 6 de la tarda Cloenda de l’Any Colla de la Colla de Sabadell al Palau de la Generalitat, dilluns vinent

L’acte inclourà parlaments institucionals de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; del president de la Generalitat, Quim Torra; de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i del comissari de l’Any, Joan Safont.

Els actors sabadellencs Sergi Mateu i Mercè Martínez llegiran un text sobre l’origen de la Colla (escrit per Joan Oliver), un fragment de Vals (de Francesc Trabal) i l’Oda a Catalunya (d’Armand Obiols). I dos solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) –Isabel Moreno, flauta, i Carles Marigó, piano– interpretaran l’Arabesque de Claude Debussy i Entr’acte de Jacques Ibert.

Es tracta d’un acte obert, però per accedir-hi cal una invitació nominal. Per poder assistir-hi, tothom qui vulgui pot escriure un missatge a l’adreça electrònica anycolladesabadell.cultura@gencat.cat.

Tanmateix, l’acte de cloenda de l’Any de la Colla de Sabadell a la nostra ciutat tindrà lloc al final del mes de gener, atès que encara hi ha diversos actes organitzats. La programació es pot consultar aquí.