PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa exposa els projectes finals de l’alumnat d’Estilisme d’Indumentària a la Biblioteca Vapor Badia

Dresscode 18.37 és l'exposició de Projectes finals d’Estilisme d’Indumentària que l’Escola Illa mostrarà fins al 18 de març al vestíbul interior de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell. L’exposició presenta onze col·leccions de roba, que suposen la primera proposta de l’alumnat de segon curs com a marca en el món del disseny de moda.

Dresscode 18.37 és l'exposició de Projectes finals d’Estilisme d’Indumentària que l’Escola Illa mostrarà fins al 18 de març al vestíbul interior de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell. L’exposició presenta onze col·leccions de roba, que suposen la primera proposta de l’alumnat de segon curs com a marca en el món del disseny de moda.

En l’exposició, el públic pot veure propostes personals en les quals dissenyadors i dissenyadores mostren la seva part més creativa tot reflexionant sobre el que passa al seu entorn, allò que els preocupa o interessa i sobre allò que els acabarà definint. Els sectors a qui van dirigides les diferents col·leccions són diversos, des de llenceria, prêt-à-porter, urban-style ,bany o alta costura.

Els dissenyadors i les propostes són:

  • L’amour de ma vie de Judit Gómez, que presenta les seves propostes de llenceria d’estil oriental, inspirades en una història d’amor real.
  • Ucronia del Marc Ferraz proposa un estil minimal inspirat en el Retro-Futurisme, on l’estètica russa dels principis del S.XX adquireix protagonisme.
  • Naaldeehii d’Amanda Ceballos presenta peces street-wear, tenint com a inspiració alguns dels animals espirituals de les tribus d’Amèrica del Nord, Canada i Alaska: el lleó, la papallona, l'àguila i el llop.
  • Retime és el projecte d’Helena Martínez sobre la superació de la por mitjançant l’art. De la fusió de la pirateria com a inspiració conceptual i l’art Nouveau d’Alphonse Mucha com a inspiració artística, Retime presenta una col·lecció de bikinis i roba exterior.
  • Pearl of irregular shape de Berta Carbó té l’època del Barroc com a fil conductor d'unes noves propostes i dissenys d’estil unisex, inspirades en aquest període de la història de l’art.
  • Dreams, de Judit Arenas és una col·lecció inspirada amb el surrealisme i sobretot amb el món del somnis. S’hi proposen uns dissenys imaginatius i no convencionals.
  • Huella negra, d’Esmerly Mieses, proposa uns dissenys d’estil prêt-à-porter, inspirats en l’apoderament de la cultura negra, la seva història i la unió de les seves cultures.
  • Enceladus, de Cristina Pérez, s’inspira en l’astronomia i l’astrofotografia. Sobretot en les fotografies i la informació que s’ha pogut rebre durant 20 anys del planeta Saturn i els seus satèl·lits. Els dissenys tenen un aire futurista, gràcies als seus teixit i línies.
  • Θεµίσκυρα (Themiskyra), de Cesc Carpena presenta una dona empoderada mitjançant propostes inspirades en les amazones, dones guerreres de la Grècia Clàssica. Conformen la col·lecció peces que envolten el cos i el mostren a la vegada.
  • i n d e p t h, de Marta Miñan, és una col·lecció prêt-à-porter inspirada en criatures peculiars del fons marí. Les peces resultants estan realitzades en nous materials i amb línies que busquen l’originalitat.
  • Ramé, de Maria Descàrrega Gil, amb una col·lecció inspirada amb l’escultura abstracta geomètrica, buscant  un estil contemporani a la vegada que futurista. El resultat són peces amb volum que busquen sorprendre i fer que l’espectador faci la seva pròpia interpretació.