Presentació de la ceba de Sabadell i del vi Arraona
Avui, a la Casa Duran, es durà a terme una jornada formativa que porta per títol Impuls al model d’agricultura de proximitat a Sabadell. L’acte servirà per presentar els projectes de la ceba de Sabadell i el vi Arraona.
En el transcurs de la jornada es farà un tast del vi Arraona del 2017, a càrrec de la Cooperativa L’Olivera, i un tast de la ceba de Sabadell, elaborat pel xef del restaurant Can Feu.
- Dilluns 26 de novembre, a les 6 de la tarda
- Casa Duran (c. del Pedregar, 7)
- Hi assistirà:
- Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat
- Marisol Martínez, tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Consum i Turisme
- Joan Simó, director científic de la Fundació Miquel Agustí
- Iñigo Haughey, enòleg de la Cooperativa l’Olivera
- Josep Maria Villagrasa, xef del restaurant Can Feu de Sabadell
Acte adreçat als mitjans de comunicació