PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nova edició dels Intercanvis pedagògics per afavorir el treball en xarxa entre les escoles bressol municipals i la millora contínua de l’atenció als infants

Prop d’una trentena de professionals de les 11 escoles bressol municipals participen en una nova edició del curs d’Intercanvis pedagògics que s’està portant a terme entre els mesos de gener i abril. Aquesta formació, impulsada per l’Ajuntament i que compta amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics (CRP), pretén potenciar el treball en xarxa entre els professionals dels diferents centres i reflexionar conjuntament sobre la pràctica diària, comptant amb la participació i dinamització de professionals de la Regidoria d’Educació.

Prop d’una trentena de professionals de les 11 escoles bressol municipals participen en una nova edició del curs d’Intercanvis Pedagògics que s’està portant a terme entre els mesos de gener i abril. Aquesta formació, impulsada per l’Ajuntament i que compta amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics (CRP), pretén potenciar el treball en xarxa entre els professionals dels diferents centres i reflexionar conjuntament sobre la pràctica diària, comptant amb la participació i dinamització de professionals de la Regidoria d’Educació.

L’intercanvi d’experiències i aportacions permet consensuar un model conjunt, on s'impulsa la innovació educativa com a eina de millora contínua de l’atenció a la infància de 0 a 3 anys a la ciutat.  Cadascuna de les sessions es realitza a una escola bressol municipal diferent, de manera que els participants poden conèixer de primera mà les instal·lacions i trets distintius del projecte educatiu de cada centre.

La primera trobada del curs es va portar a terme a finals de gener a l’escola bressol Joaquim Blume i es va centrar en la psicomotricitat i el treball corporal amb els infants. La segona va tenir lloc fa pocs dies a l’escola bressol Creu Alta i en aquesta ocasió, el centre va presentar el seu projecte literari, exposant com treballen aquest tema amb els infants i realitzant una performance literària.

La propera trobada serà a finals de març a l’Andreu Castells i a l’abril se’n celebrarà la sessió de cloenda.