PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Recursos del mes de març de 2018

RECURSOS

UN SEGUIT D'EINES DE CONEIXEMENT, LLEURE I INFORMACIÓ PER AQUESTS MESOS QUE COMENÇA LA PRIMAVERA

APROFITEM LA XARXA PER OFERIR-VOS DIFERENTS RECURSOS ENMMARCATS EN LA MÚSICA I EL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES.  CLIQUEU LA IMATGE PER VEURE EL CONTINGUT.

MÚSICA: ANOHNI, sensibilitat extrema.

ANTO

Ja no és l'Antoni ni l'acompanyen The Johnsons. Ni tan sols continua sent un home: ha formalitzat el seu canvi de gènere. La cantant presenta el seu primier disc en solitari, "Hopelessness", el el qual carrega contra tot allò que no funciona al món. Ha estat la segona persona transgènere nominada a l'Oscar a la millor cançó, per Manta Ray, del documental Racing Extinction.

 

CÒMIC: EL AZUL ES UN COLOR CÁLIDO, de Julie Maroh (sobre el qual, Kechiche, es va inspirar per a realizar la pel.lícula La vida de Adèle). Enllaç sencer del còmic.

azul1

Clementine és una adolescent sense problemes. Arriba del camp per integrar-se a un institut en el que se sent a gust. Un dia es creua pel carrer amb una parella de noies. Una porta el cabell tenyit de blau i li somriu, mentres Clementine abaixa la mirada. A partir d’aquest precís instant, tot canviarà per a ella: la seva relació amb els seus nous amics, el seu lloc en la família, les seves prioritats i, sobretot, la seva sexualitat. Es difícil saber quin aspecte té l’amor. De vegades fa mal i sempre hi han obstacles pel camí. Però una calor inabarcable se t’instal.la a l’estòmag, fen-te vibrar i empenyen-te a superar-te.

LLIBRES: Sobre el feminisme

llibres

Diversos autors de l’Estat i de Llatinoamèrica expliquen quina va ser la novel.la que els hi va obrir un nou horitzó de vida, que incluia a les dones en igualtat de condicions que els homes.

 

CONTA-CONTES AMB REALISME

CONTA

La conta-contes que simplifica tots els contes…al mateix enfoc de realitat inventada