PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

La Fira Industrial 2016 apropa aquest cap de setmana les grans marques del sector a les pimes de Catalunya

Amb una cinquantena d’empreses expositores de diferents especialitats...

Fira Sabadell acull aquest esdeveniment amb una cinquantena d’empreses expositores de diferents especialitats industrials firaindustrial19

El recinte de Fira Sabadell acull els dies 20, 21 i 22 d’octubre la Fira Industrial 2016, un espai on es donen cita fabricants i proveïdors de subministraments industrials amb les petites, mitjanes i grans empreses i els autònoms. La mostra està organitzada per l’empresa de subministraments industrials i ferreteria Muntada i compta amb la col·laboració de la Pimec i l’Ajuntament de Sabadell.

La fira compta amb una cinquantena d’empreses expositores fabricants, importadors i distribuïdors de productes diversos: abrasius, adhesius, aigua, serralleria, elevació i manutenció, embalatge, fixació, eines de tall, eines electroportàtils, eines manuals, eines pneumàtiques, lubricants i greixatge, mànegues, màquina elèctrica, material elèctric, matriceria i elements de fixació, metrologia i mesurament , pneumàtica i hidràulica, productes químics i d'higiene, protecció i seguretat, rodaments, transmissió i juntes, rodes, soldadura, cargols, ventilació i calefacció, etc.

La part expositiva es complementa amb un programa format per un seguit de xerrades i activitats. S’abordaran temes relacionats amb aspectes que afecten el sector industrial i empresarial, des de la internacionalització de les empreses, fins a la seguretat, l’organització dels recursos humans, la millora de la competitivitat, etc.

L’esdeveniment busca potenciar les vendes a través d'una plataforma àgil i atractiva, sondejar noves oportunitats de negoci amb directors tècnics, responsables de manteniment, mànagers de producció, gerents, etc, participar en programes B2B d'entrevistes concertades per conèixer nous clients i mercats, així com la participació activa en tallers, workshops, conferències i activitats.

La fira és de caràcter professional però estarà oberta al públic general el dissabte 21 d’octubre.

Més informació