PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Ja es poden consultar al web els 46 projectes seleccionats per al procés participatiu del pressupost del 2017

construim ciutat28del 6 al 18 de setembre es poden votar les propostes

Pressupost2017Amb l’objectiu que la ciutadania pugui conèixer amb detall cadascun dels projectes que opten a ser executats amb els pressupostos del 2017, a partir d’avui ja es pot consultar, bé des d’un ordinador o des d’un dispositiu mòbil, el web de participació, on s’ha penjat un resum dels 46 projectes seleccionats en el marc del procés participatiu Construint Ciutat.

Els projectes s’exposaran del 6 al 16 de setembre al vestíbul de l’Ajuntament (pl. del Dr. Robert, 1). A més, el 8 de setembre, a les 6 de la tarda, es farà la presentació pública dels projectes a la Biblioteca Vapor Badia, per promoure la votació de la ciutadania. Durant la presentació, tant les entitats, com les persones a títol individual amb projectes aprovats exposaran les seves propostes a la plaça de Gabriel Pujol.

La votació es podrà fer entre el 6 i el 18 de setembre. Ho podran fer totes les persones majors de 14 anys empadronades a Sabadell, a través del web participacio.sabadell.cat/construint_ciutat, sempre que es disposi d’un telèfon mòbil per validar el vot, o bé presencialment a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) i a la zona d’exposició permanent de l’Ajuntament, en el
cas que no es disposi del dispositiu mòbil.

Informació durant la Festa Major
L’Ajuntament farà arribar en els propers dies a tota la ciutadania un full informatiu on es troba la llista dels projectes aprovats, el lloc on es pot trobar més informació de cadascun, els horaris de les presentacions i el procediment de votació. A més, durant els dies de Festa Major està previst ubicar carpes informatives a diferents punts de la ciutat per facilitar informació a tothom que ho sol·liciti.

  • Parc de Catalunya (Eix Macià): Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.
  • Plaça del Doctor Robert: Dilluns 5 de setembre. d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.