PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Darrera setmana per presentar projectes al procés participatiu Construint Ciutat

ciutat16Per proposar i decidir projectes que seran executats per l’Ajuntament al llarg de l’any vinent...

Fins al proper 23 de juny la ciutadania pot presentar projectes al procés participatiu Construint Ciutat, que posa a disposició de la ciutadania 1 milió d'euros del Pressupost del 2017 per proposar i decidir projectes que seran executats per l’Ajuntament al llarg de l’any vinent.

Totes aquelles entitats o associacions inscrites en el Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes i també les persones a títol individual, amb un aval d’un mínim de 50 signatures, poden presentar projectes d’un valor màxim de 200.000 euros cadascú.

Els projectes s’han de presentar a qualsevol oficina del Servei d’Atenció Ciutadana de Sabadell (SAC), i entre d’altres requeriments, poden ser actuacions a l’espai públic o fer incidència en serveis que afectin les persones. Les bases del procés, així com les fitxes que cal emplenar per presentar propostes es poden trobar a la pàgina web municipal.

Totes les propostes seran estudiades pels tècnics i tècniques municipals que treballen en l’àmbit objecte del projecte.

Un cop valorades totes les propostes presentades, aquelles que siguin viables seran objecte de votació per part dels ciutadans i ciutadanes de Sabadell majors de 14 anys, del 6 al 18 de setembre. S’hauran de votar 4 propostes i perquè el procés sigui legitimat hauran de participar a la votació un mínim de 3.000 persones.

L’objectiu d’aquest procés és el de caminar cap a un model en què la població gaudeixi d’espais de participació, apoderament i d’incidència real en tot allò que afecta a les seves vides.

Informació

 

ciutat16