PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El govern enceta un procés de reflexió i debat amb les entitats per definir el paper del Consell Municipal de l’Esport

La tinenta d’alcalde, Glòria Rubio, es reuneix amb representants de l’àmbit esportiu per abordar aquest tema, així com també el format de la Festa de l’Esport...

 La tinenta d’alcalde, Glòria Rubio, es reuneix amb representants de l’àmbit esportiu per abordar aquest tema, així com també el format de la Festa de l’Esportambitespor

Amb l’objectiu de garantir una participació real de les entitats i la ciutadania en l’àmbit esportiu, l’equip de govern ha encetat un procés de reflexió i debat comptant amb el conjunt d’entitats esportives de la ciutat. La tinenta d’alcalde de Coneixement i Participació i regidora d’Esports de l’Ajuntament, Glòria Rubio, es va reunir ahir amb representants de les associacions al Centre Cívic de Can Rull. A la trobada, van assistir prop d’una cinquantena de persones d’una trentena d’entitats esportives i també representants de grups municipals.

Segons ha explicat la tinenta d’alcalde, “si volem una gestió pública que doni resposta a les necessitats de la ciutadania, hem de garantir una participació real, tant en la detecció d’aquestes necessitats com en la formulació de les polítiques municipals i, en aquest sentit, estem treballant per establir nous mecanismes i models de participació que garanteixin la presència de totes les entitats i de totes les disciplines esportives. Per això, hem encetat aquest procés de reflexió i debat conjunt obert a totes aquelles associacions que hi vulguin prendre part”.

Durant la trobada d’ahir, també es va proposar un intercanvi d’idees sobre quin hauria de ser el model i format de la Festa de l’Esport. “Parlem d’un espai de reconeixement al món esportiu de la ciutat” – ha dit Rubio– "Volem generar debat i diàleg també entorn aquest tema i saber amb quin format les entitats podrien estar més còmodes”.

Les trobades tindran continuïtat els propers mesos per tal d’aprofundir en la definició dels diferents mecanismes i eines de participació en l’àmbit esportiu.