PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Sabadell se suma a la commemoració del Dia Mundial del càncer de mama

El proper dilluns, 19 d’octubre, es col·locarà una llaçada rosa a lafaçana de l’Ajuntament...

El proper dilluns, 19 d’octubre, es col·locarà una llaçada rosa a lafaçana de l’Ajuntament

El proper dilluns, 19 d’octubre, es commemora arreu el Dia Mundial contra el càncer de mama. Sabadell, un vegada més, se suma a la commemoració, que vol expressar el suport a les persones afectades i al seu entorn més proper i constitueix un recordatori de la implicació de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia.

És per això que el proper dilluns, es col·locarà una llaçada rosa a la façana de l’Ajuntament. D’aquesta manera, es mostra el compromís de Sabadell i es dóna resposta a la petició feta per la Junta Local de Sabadell de l’Associació Catalunya contra el càncer (aecc).

Així mateix, en el marc de la commemoració, diverses entitats de la ciutat que treballen, des de perspectives diverses, per millorar la prevenció i atenció a les persones afectades i les seves famílies, han previst diferents activitats:

  •      L’Associació Espanyola Contra el Càncer: demà, dissabte 17 d’octubre, disposarà de dos punts informatius per sensibilitzar sobre la detecció precoç, informar dels programes d’acompanyament que ofereix l’entitat i recaptar fons per a la recerca: al c. d’en Font (pl. del Mercat) i al Racó del Campanar.

+ info: www.aecc.es

  • Oncolliga: diumenge, 18 d’octubre al matí, taula informativa amb la participació de voluntaris i professionals experts de la salut, enceses d’espelmes des del cor,  taller per a infants, adolescents i grans “Vivències i desitjos” i enlairament de globus.

+ info: http://www.oncolliga.cat/2015/10/dia-cancer-de-mama-2015

  • PICAM, el dia 19 d’octubre col·locarà una taula informativa a la confluència entre Rambla i el carrer de Sant Antoni Maria Claret on, gràcies a la participació de voluntaris de l’entitat, oferirà llacets de color rosa i també informarà sobre les activitats impulsades per l’associació.

+ informació a: http://www.picam.eu

  • El Far convida a la ciutadania a participar el dia 7 de novembre a la “I Gal·la Benèfica de Dansa”, amb el Centre de Dansa Oriental Body Art, per recollir fons per dur a terme els tallers que organitza l’entitat a la ciutat adreçats a les dones afectades per la malaltia. Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer, a les 6 de la tarda.

+ info: http://somelfar.blogspot.com.es/p/calendari-dactivitats.html

El càncer de mama és el més prevalent en dones. A Catalunya una de cada nou dones desenvoluparan un càncer de mama al llarg de la seva vida. És per això que cal recordar i solidaritzar-nos amb totes aquelles persones compromeses tant amb la prevenció, en aquest cas, especialment en la detecció precoç, com amb els avenços en el tractament d’aquesta malaltia i en la coordinació del recorregut assistencial dels pacients oncològics.