PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Avui s’han presentat els 24 espectacles de la tardor a les entitats d’Apropa Cultura

Aquest matí, la Biblioteca del Nord ha acollit l’acte de presentació de la temporada de tardor a les entitats inscrites a Apropa Cultura...

Aquest matí, la Biblioteca del Nord ha acollit l’acte de presentació de la temporada de tardor a les entitats inscrites a Apropa Cultura. La presentació ha comptat amb la presència de Gabriel Fernàndez, tinent d’alcalde de l’Àrea d’Àcció Social i Drets Civils, i de Montserrat Chacon, regidora de Cultura i d’Educació. Entre les entitats que hi han assistit hi havia el Club Social La Xamba, Centre ocupacional CIPO, Associació Juvenil Esquitx, AVAN, Residències Ciutat de Sabadell i Fundació Catalònia de Montcada i Reixac.

El tinent d’alcalde Gabriel Fernàndez ha destacat “l’interès del govern municipal en el programa Apropa Cultura pel que comporta d’esforç per a la inclusió de la població més desafavorida per mitjà de la Cultura, perquè, tal com va dir el president de l’Uruguai José Mujica, només amb més educació i cultura podem ser més lliures”.

En finalitzar les entitats han visitat les instal·lacions de la Biblioteca del Nord, amb una parada especial al fons dedicat a les discapacitats.

Apropa Cultura s'adreça a centres, associacions i serveis culturals que treballen amb col·lectius que necessiten atenció especial o amb dificultats d'integració social. Les tarifes per aquests col·lectius són especialment reduïdes i l’assistència és sempre en grup.

La programació d’aquesta tardor a la Faràndula, el Principal, LaSala i a l’Estruch consta de 39 funcions amb 24 espectacles i concerts diferents. S’inclouen activitats organitzades per Joventut de la Faràndula, Joventuts Musicals de Sabadell, Amics de l’Òpera de Sabadell, LaSala Miguel Hernández, Sabadell més Música, per l’empresa FOCUS, per ELAP Studio, per l’Orquestra Simfònica del Vallès i pel propi Ajuntament de Sabadell.

Apropa Cultura és un projecte que va creixent amb nous teatres i amb noves tipologies d’equipaments culturals. Actualment en formen part una cinquantena d’equipaments culturals, com ara L'Auditori, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Lliure i el Gran Teatre del Liceu.

Apropa Cultura compta amb el suport de les institucions públiques: el Departament de Benestar de la Generalitat de Catalunya, el Departament de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Àrea de Benestar de la Diputació de Barcelona.

Més informació a http://www.apropacultura.cat/