PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El Ple Municipal aprova per unanimitat una moció per a l’inici de la municipalització dels serveis públics i una altra sobre el futur del Bosc de Can Deu

El primer ple ordinari d’aquest mandat municipal ha aprovat per unanimitat avui...

El primer ple ordinari d’aquest mandat municipal ha aprovat per unanimitat avui la moció presentada pel Grup Municipal de Guanyem Sabadell per l'inici de la municipalització dels serveis públics. Adjuntem els acords de la moció.

El ple també ha aprovat per unanimitat la moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre el futur del Bosc de Can Deu i d'altres actuacions al Rodal de Sabadell. Adjuntem els acords de la moció.

D’altra banda, el ple ha rebutjat la moció dels grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), de Crida per Sabadell i de Convergència i Unió (CiU) d'Adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Hi han votat a favor els grups d’ERC, Crida per Sabadell i els tres regidors de CDC; en contra PSC, Unitat pel Canvi, Ciutadans, Guanyem Sabadell i PP. S’ha abstingut el regidor d’Unió.

Pel que fa a punts de la part resolutiva, entre altres qüestions s’ha aprovat el Compte General corresponent a l’exercici 2014. També s’ha donat llum verda al segon expedient de modificació al Pressupost General de l'Ajuntament de Sabadell per l'exercici 2015.

D’altra banda, s’han fixat les dates de les festes locals per al 2016. L’Aplec de la Salut es celebrarà el 9 de maig i el dilluns festiu Festa Major serà el 5 de setembre. A més, s’ha donat llum verda als preus del dinar popular de la Festa Major d’aquest any, que serà de 2 euros, i de diversos espectacles de la programació del primer semestre del 2016, entre d’altres. Finalment el Ple ha actualitzat el Pla Específic Municipal de la Festa Major de Sabadell, d'acord amb la normativa que regula la Protecció Civil de Catalunya.

Les votacions del Ple del mes de juliol han estat les següents:

1.-ALCALDIA

1.-     Aprovar l'esborrany de l' acta de la sessió extraordinària del dia 7 de juliol de 2015. Aprovat per Unanimitat

Secretaria General

2.-     Aprovar la rectificació de l'error material produït en la proposta de determinació del sistema de retribucions dels membres de la corporació. Aprovat per Unanimitat

Intervenció

3.-     Aprovar, si s'escau, el Compte General corresponent a l'exercici 2014. Aprovat per majoria.

  • A favor: PSC, ERC, Crida per Sabadell i Cituadans.
  • En contra: --
  • Abst: Unitat pel Canvi, CIU, Guanyem Sabadell i PP;

Relacions institucionals

4.-     Fixar el calendari de les festes locals per a l'any 2016. Aprovat per Unanimitat

2.-COMISSIÓ INFORMATIVA DE CONEIXEMENT I PARTICIPACIÓ

 

Cultura

5.-     Ratificar el dictamen aprovat per la JGL de data 29 de maig de 2015 relatiu a l'aprovació del preu públic corresponent a les entrades dels espectacles del Festival 30 nits de l'any 2015. Aprovat per majoria:

-         A favor: PSC, Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, Ciutadans, Guanyem Sabadell

-         En contra: ---

-         Abstenció: CiU, PP

6.-     Aprovar el preu públic per a participar en l'activitat gastronòmica popular dins el marc de la Festa Major de Sabadell-15. Aprovat per majoria:

-         A favor: PSC, Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, Ciutadans, Guanyem Sabadell

-        En contra: ---

-        Abstenció: CiU, PP

7.-     Aprovar els preus públics i bonificacions del servei d'espectacles públics de caràcter cultural per al període gener a juny de 2016 del Teatre Principal, del Teatre Municipal La Faràndula i del Centre de Producció i Creació Artística L'Estruch. Aprovat per majoria:

-         A favor: PSC, Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, Ciutadans, Guanyem Sabadell

-         En contra: ---

-         Abstenció: CiU, PP

8.-     Aprovar els preus públics de les publicacions de l'Organisme Autònom Local Museus i Arxiu Històric de Sabadell (OAMA): Werens. Art Urbà. Obra gràfica i graffiti. Singulars propis. Artistes sabadellencs contemporanis; Francesc Casañas Riera. El retrat d'una ciutat, Sabadell 1909-1936 i Diccionari dels teixits fets a Sabadell. Aprovat per majoria:

-         A favor: PSC, Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, Ciutadans, Guanyem Sabadell

-         En contra: ---

-         Abstenció: CiU, PP

9.-     Aprovar els preus públics de dos tallers nous de l'Organisme Autònom Local Museus i Arxiu Històric de Sabadell, En Pau M. t'ensenya casa seva i Sense títol. Viu l'art contemporani. Aprovat per majoria:

-         A favor: PSC, Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, Ciutadans, Guanyem Sabadell

-         En contra: ---

-         Abstenció: CiU, PP

3.-COMISSIÓ INFORMATIVA D’ECONOMIA, INNOVACIÓ I SERVEIS CENTRALS

Serveis Econòmics

10.-  Aprovar el segon expedient de modificació de pressupost per Ple al Pressupost General de l'Ajuntament de Sabadell per l'exercici 2015. Aprovat per majoria:

  • A favor: PSC, Unitat pel Canvi, ERC, Crida per Sabadell, Guanyem Sabadell
  • En contra: ---
  • Abstenció: CiU, Ciutadans, PP

4.-COMISSIÓ INFORMATIVA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT

Obres d'equipaments

11.-  Aprovar l'actualització del Pla Específic Municipal de la Festa Major de Sabadell, d'acord amb la normativa que regula la Protecció Civil de Catalunya. Aprovat per unanimitat

5.-ASSUMPTES URGENTS

B) PART DELIBERATIVA I DE CONTROL

6.-GRUPS MUNICIPALS

12.-   Proposició dels grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), de Crida per Sabadell i de Convergència i Unió (CiU) d'Adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Rebutjada.

  • A favor: ERC, Crida i tres regidors de CDC
  • En contra: PSC, Unitat pel Canvi, Ciutadans, Guanyem Sabadell i PP
  • Abstenció: regidor d’Unió.

13.-   Proposició del Grup Municipal de Ciutadans al Ple municipal del 30 de Juliol de 2015 sobre el futur del Bosc de Can Deu i d'altres actuacions al Rodal de Sabadell. Aprovada per unanimitat

14.-   Proposició del Grup Municipal de GUANYEM SABADELL per l'inici de la municipalització dels serveis públics. Aprovada per unanimitat.

 

Moció presentada pel Grup Municipal de Guanyem Sabadell per l'inici de la municipalització dels serveis públics.

Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans sobre el futur del Bosc de Can Deu i d'altres actuacions al Rodal de Sabadell.