PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El proper divendres arriba una nova edició de la Cursa Nocturna del riu Ripoll de Sabadell

La IV Cursa Nocturna del riu Ripoll de Sabadell se celebrarà el proper divendres, 24 de juliol, a 2/4 de 10 de la nit...

La IV Cursa Nocturna del riu Ripoll de Sabadell se celebrarà el proper divendres, 24 de juliol, a 2/4 de 10 de la nit. Amb una distància de 9 km, la prova fa un recorregutcursanoc15 resseguint el traçat del riu al seu pas per Sabadell, afegint-hi, a més, un particular al·licient, com és el fet que es disputi durant el vespre-nit –tots els participants hauran de córrer amb frontal obligatòriament-. La cursa l’organitzen l’Associació Esportiva Mitja Marató (Sabadell Atletisme) i l’Ajuntament de Sabadell. Avui l’han presentat en roda de premsa la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Glòria Rubio, el president de Sabadell Atletisme, Josep Molins, i el director de la Cursa, Ernest Aguilar.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Glòria Rubio, ha comentat que “estem molt contents de donar suport a aquesta prova”. Així mateix, ha expressat el desig que tot surti bé i “que puguem continuar celebrant aquesta cursa. Pensem que aquesta és una activitat molt interessant”.

El president de Sabadell Atletisme, Josep Molins, ha explicat que actualment s’organitzen moltes curses arreu “però hi ha moltes maneres d’organitzar-les. Mentre hi hagi gent que ens ajudi i col·labori perquè les puguem portar a terme, volem ser-hi, intentant fer-ho el millor possible”.

El director de la Cursa, Ernest Aguilar, ha explicat que “esperem la participació d’unes 350 persones i que tots puguem gaudir d’una cursa divertida i diferent”.

La  prova, puntuable per a les Gálvez Sabadell Run Series, tindrà sortida i arribada a la zona esportiva de Sant Oleguer, entre la Pista Josep Molins i la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. En aquest cas, tots els participants s’hauran de presentar a la línia de sortida equipats amb el dorsal corresponent, visible, col·locat al pit i amb el frontal en funcionament (requisit obligatori). L’organització facilitarà una samarreta amb reflectants i aconsella als atletes que la portin durant la prova.

A la 4a Cursa Nocturna del riu Ripoll s’establirà una classificació general masculina i femenina i es distribuiran premis als 5 primers classificats en totes dues categories. Els resultats es faran públics un cop finalitzada la cursa a la pàgina web www.sabadellrunseries.com.

La cursa compta amb diversos col·laboradors i patrocinadors, entre els quals Gálvez i Ariston.

Inscripcions

La participació és oberta a tots els majors de 16 anys. Els drets d’inscripció són de 12 euros i 14 euros per als no federats.

La inscripció es podrà formalitzar a través d’Internet a l’adreça www.sabadellrunseries.com o bé presencialment a Intersports Molins (Rambla, 111), Runnersworld (c/ de Brujas, 29) i Finisher (ctra. de Barcelona).

El termini màxim d’inscripció serà dijous, 23 de juliol. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 900 i es tancarà el període d’inscripció en assolir-se aquesta xifra. Així mateix, es faran inscripcions el mateix dia de la cursa a 15 euros, sempre que no s’hagi arribat al nombre total d’inscrits.