PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Més de 20 propostes omplen la temporada d’espectacles al Teatre Principal i a La Faràndula

Des del mes de setembre fins al gener del 2016 un total de 21 espectacles ompliran el Principal i La Faràndula

Des del mes de setembre fins al gener del 2016 un total de 21 espectacles ompliran el Principal i La Faràndula. L’òpera, la música simfònica, la música de cambra i deartistica15 cobla, el teatre i la programació familiar oferiran un ampli ventall de propostes per a tots els gustos i totes les edats.

Tal com ha comentat la regidora de Cultura i Educació, Montserrat Chacon, en la roda de premsa d’aquest matí: “Aquesta programació és fruit del treball amb la participació activa de les entitats culturals de la ciutat. Una programació que té el compromís, amb la ciutadania, de respondre a les demandes del públic habitual i d’arribar al màxim de nou públic possible, fent créixer l’interès per la cultura. Evidentment, tenim unes limitacions, ens agradaria poder anar més enllà, i oferir més activitats i més variades, però no cal explicar el moment de crisi que patim, i sí remarcar l’esforç que s’ha fet per seguir treballant i trobar vies per oferir aquest programa de qualitat i de servei a la ciutadania”.

 

Per la seva banda, l’actor Joan Pera ha explicat l’espectacle on participarà, L’Art de riure, que ha definit com “una reivindicació de la comèdia, perquè els drames s’emporten els premis però riureés un art molt proper que ens aporta felicitat”. Pera també ha destacat la “la importància de Sabadell per tot el que sempre ha fet en el terreny de la cultura”.

Joana Soler, presidenta de Joventuts Musicals, ha comentat la programació de música de cambra “amb concerts tan importants com Qvixote Quartet”. I Josep Vinaròs ha explicat els concerts de música de cobla previstos per aquesta temporada.

Consulteu tota la programació i compra entrades en línia a https://www.koobin.com/sabadell/index.php?action=index