PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

L’alcalde de Sabadell es reuneix amb representants sindicals

El govern municipal ha traslladat als sindicats la seva aposta per la recuperació econòmica per tal de millorar les condicions socials...

El govern municipal ha traslladat als sindicats la seva aposta per la recuperació econòmica per tal de millorar les condicions socials

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s’ha reunit amb representants comarcals tant d’UGT com de CCOO. Ahir es va trobar amb Josep Santcristòfol, secretari comarcal d’UGT Vallès Occidental, i avui s’ha reunit amb Enrique Rodríguez, secretari general UI CCOO al Vallès Occidental-Catalunya Central, i altres membres del sindicat.

En tots dos casos, l’alcalde els ha traslladat que les prioritats del govern local són la regeneració democràtica i donar desposta a l’emergència social. Juli Fernàndez ha explicat que es treballa per aconseguir la recuperació econòmica a la ciutat, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones i donant suport a les noves formes d’economia social i cooperativa.

L’alcalde també els ha fet arribar l’aposta per la reindustrialització, aprofitant que la ciutat està a la regió industrial més important del país i que es pot treballar un lideratge compartit amb altres ciutats del Vallès. És una oportunitat per la millora de la qualitat de vida de les persones, a través de llocs de treball dignes i resistents gràcies a una major qualificació tècnica. Aquesta és una prioritat compartida pels dos sindicats.

Participació a l’Escola d’Estiu

D’altra banda, l’alcalde ha participat a la inauguració de l’Escola d’Estiu de CCOO de Catalunya, que es celebra avui i demà a Sabadell. Aquesta Escola, que aquest any es fa a Sabadell, té caràcter anual i és el principal espai de formació adreçat a persones de CCOO que desenvolupen responsabilitats a diferents àmbits del sindicat.