PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

L’alcalde es reuneix amb representants de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció

Juli Fernàndez va reafirmar el compromís del govern perquè l’Ajuntament es personi com a acusació particular al Cas Mercuri...

Juli Fernàndez va reafirmar el compromís del govern perquè l’Ajuntament es personi com a acusació particular al Cas Mercurilliure

L’alcalde, Juli Fernàndez, s’ha reunit amb representants de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció. La trobada, que va tenir lloc ahir al vespre a l’Ajuntament, es va celebrar a petició de la Plataforma i com a primera presa de contacte institucional entre el govern municipal i Sabadell Lliure de Corrupció.

Durant la reunió i en resposta a les inquietuds expressades per la Plataforma, l’alcalde va traslladar alguns dels compromisos de l’executiu que presideix en relació amb el codi ètic i en matèria de transparència. En aquest sentit, Fernàndez va reafirmar la voluntat perquè l’Ajuntament es personi com a acusació particular al Cas Mercuri, tal i com en el seu moment va aprovar el Ple. Així mateix, es va parlar de les mesures preses pel govern municipal en relació amb diferents treballadors imputats i la disposició a iniciar noves accions en cas d’altres possibles casos relacionats amb corrupció.

En paraules de Juli Fernàndez, “la regeneració democràtica és una de les prioritats del govern. Cal recuperar la confiança en la institució, ja que la política és l’única eina que tenim els treballadors per canviar les coses”.

Així mateix, l’alcalde va explicar als representants de Sabadell Lliure de Corrupció que ja s’han donat els primers passos per portar a terme una auditoria de la situació de l’Ajuntament, tant pel que fa a la situació econòmica i financera com d’estructura i llocs de treball de l’administració municipal. I va reafirmar la voluntat que aquesta anàlisi es porti a terme comptant amb la participació ciutadana i del teixit associatiu.

La trobada amb Sabadell Lliure de Corrupció s’emmarca en els contactes que el govern està mantenint amb els representants dels diferents àmbits i col·lectius de la ciutat. En aquest marc, les darreres setmanes s’han portat a terme trobades amb representants de la FAV, els sindicats, la Cambra de Comerç, la PAHC i les entitats de lleure juvenil, entre altres.