PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El proper dilluns s’inicia el període de matriculació per al programa Illa Oberta - Tallers d’Art de l’Escola Illa

Els tallers del curs 2015-2016 es presenten sota el lema “Pensar amb les mans”...

Els tallers del curs 2015-2016 es presenten sota el lema “Pensar amb les mans”

El proper dilluns, 13 de juliol, s’obre el període de matriculació per a la nova oferta de formació artística Illa Oberta - Tallers d’Art de l’Escola Illa, amb l’objectiu de continuar oferint una experiència pedagògica i artística singular i de qualitat. “Pensar amb les mans” és el lema escollit per als tallers que s’ofereixen per al proper curs 2015-16.

Als tallers d’art de l’Escola Illa es possibilita la creació d’espais de coneixement, sense cap condició d’edat ni experiència. L’objectiu és el desenvolupament de les pròpies habilitats de cada alumne/a en les pràctiques artístiques, com un actiu important de creixement personal i com a forma per gaudir i incidir en l’entorn més immediat, a partir d’un aprenentatge continu, progressiu, lliure i obert a les inquietuds i derives personals.

Els Tallers d’Art s’inicien al mes d’octubre de 2015 i finalitzen al juny de 2016, en diversos formats, durades i horaris, compresos entre les 17.30 i les 21.30 h.

L’oferta per al nou curs 2015-16 proposa: tallers infantils d’art (per a diverses edats i en diferents horaris); Dibuix i color; Aula oberta de dibuix (amb la participació d’artistes convidats com la Patrícia Dauder, l’Agustí Puig i l’Antoni Hervàs); Dibuix al natural; Un doble viatge per la història de l’art; Relats de l’art i la cultura contemporanis. Històries des de les vivències (a càrrec de diversos artistes i professors); Projectes de ceràmica; Aula oberta de ceràmica; Taller de gravat; Introducció a la fotografia digital; Tècnica i expressió fotogràfica; Urban Skeching (dibuix al carrer); Coser i cantar. Fes-te la teva roba; Vestim el peu. Fes-te la teva sabata; Art del vitrall; i Reciclatge i restauració creatiu de mobles. L’altell a l’Illa.

Per a més informació:

https://ca.sabadell.cat/escolailla/

 

Escola Illa

Tel.: 93 711 4805 / 93 711 40 59

Ctra. de Barcelona, 208 bis

08205 – Sabadell

 

Horaris de Secretaria

Al matí: de dilluns a dijous de 8.15 a 14 h / divendres de 8 a 14 h

A la tarda: dimarts i dimecres de 16 a 19 h

Del 13 al 31 de juliol: de dilluns a divendres, de 8 a 15 h