PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Primera presa de contacte entre l’Ajuntament i la FAV per marcar futures línies de treball

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, acompanyat pel regidor Maties Serracant, s’ha reunit avui amb representants de la FAV que els han lliurat...

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, acompanyat pel regidor Maties Serracant, s’ha reunit avui amb representants de la FAV que els han lliurat un document on demanenreufavel compromís del Govern municipal amb les reivindicacions veïnals.

Ajuntament i FAV s’han emplaçat al mes de setembre per tractar amb profunditat els temes més emergents. En el seu document, la FAV urgeix l’Ajuntament a potenciar els mecanismes de participació ciutadana, així com a aprofundir temes concrets com el pla d’emergència, el manteniment de la ciutat o les infraestructures, entre d’altres.

En aquest sentit, l’alcalde els ha fet arribar la voluntat de treball conjunt: “El govern té el compromís de dur a terme un programa de millora social en estreta col·laboració amb les entitats. Ha de ser a través del treball conjunt que hem de trobar les vies de millora en els temes clau: regeneració democràtica, emergència social, manteniment de la ciutat, cohesió i defensa dels serveis públics”

L’alcalde i el regidor han coincidit amb la FAV en la necessitat de reorientar el marc de relacions entre Ajuntament i entitats veïnals per tal de poder aprofitar al màxim el coneixement mutu i invertir-lo en millorar la ciutat.

Els representants municipals han agraït a la FAV el treball continu, i el fet de compartir-lo amb aquest primer document, i la disposició demostrada a seguir treballant conjuntament.