PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Informació del Ple municipal del mes de maig de 2015

Durant la part resolutiva de la sessió es van aprovar...

 

Durant la part resolutiva de la sessió es van aprovar els següents punts:

  • Aprovar els esborranys de les actes de la sessió ordinària del dia 07 d'abril de 2015 i, de la sessió extraordinària del dia 27 d'abril de 2015. Aprovat per unanimitat.
  • Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de Sabadell per a l'exercici 2015, per aplicació de la disposició addicional setena de la Llei 16/1991 de les policies locals. Aprovat per unanimitat.
  • Aprovar l’atorgament d’una subvenció directa a la Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell, destinada al desenvolupament del Programa General d’Activitats 2015. Aprovat per unanimitat.

Els dos següents punts es van votar conjuntament:

  • Aprovar la rectificació anual de l'Inventari General de Béns i Drets de l'Ajuntament de Sabadell a 31 de desembre de 2013 i
  • Aprovar la rectificació anual de l'Inventari General de Béns i Drets de l'Ajuntament de Sabadell a 31 de desembre de 2014.

Aprovat per majoria:

  • A favor: PSC, PP, ES, EUiA, ICV, regidors no adscrits Antonio Vega i Carles Marlés
  • En contra: ----
  • Abstenció: CiU
  • Aprovar inicialment el plec de clàusules reguladores de la concessió administrativa de domini públic per construcció i utilització privativa de l'ampliació de l'escola d'educació especial a l'antic CEIP Miguel Hernández. Aprovat per unanimitat.
  • Resoldre l'expedient del contracte de concessió administrativa de domini públic de l'immoble municipal, situat a la plaça d'Olímpia, núm. 1. Aprovat per majoria.
    • A favor: PSC, CIU, PP, regidors no adscrits
    • En contra: ----
    • Abstenció: ES, EUiA, ICV
  • Aprovar l'atorgament d'una subvenció directa a l'Agrupació de Defensa Forestal Sabadell destinada a la campanya de prevenció i lluita contra els incendis forestals del 2015. Aprovat per unanimitat.
  • Autoritzar la cessió del contracte administratiu especial anomenat Serveis energètics (ESE) en el contracte pel manteniment integral amb garantia total i de conservació de l'enllumenat públic de Sabadell, adjudicat actualment a la UTE ESE SABADELL (Alumbrados Viarios y Benito Arno e Hijos), a la nova UTE formada per les empreses Alumbrados Viarios i Fomento de Construcciones y Contratas, SA. Aprovat per majoria.
    • A favor: PSC
    • En contra: CIU, ES, EUIA, ICV, regidor no adscrit Carles Marlés
    • Abstenció: PP, regidor no adscrit Antonio Vega

A la part deliberativa i de control, el Ple va aprovar la proposició del grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds a favor de la refundació i la unitat del municipalisme: per un nou ens inclusiu i integrador. La moció es va aprovar per majoria amb els vots a favor del PSC, ES, EUiA, ICV i el regidor no adscrit Marlés. El PP hi va votar en contra i el grup de CiU i el regidor no adscrit, Antonio Vega, s’hi van abstenir.

Així mateix, es va aprovar la Proposició del grup municipal d'Entesa per Sabadell a favor del finançament de la sanitat pública i de suport als treballadors del Consorci Hospitalari Parc Taulí. La proposta es va aprovar per unanimitat.

La sessió va donar també llum verda a la Proposició del grup municipal d'Entesa per Sabadell de suport a la Iniciativa Legislativa Popular que presenten l'Observatori DESC, les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca de Catalunya i l'Aliança contra la Pobresa Energètica de Mesures Urgents per fer front a l'emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica a petició de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell. La proposta es va aprovar per unanimitat.

El Ple de maig va aprovar, així mateix, la proposició de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Sabadell de reconeixement a la figura de Xavier Vinader. La proposta es va aprovar per unanimitat.

Consultar acords de la Proposició d’ICV a favor de la refundació i la unitat del municipalisme

Consultar acords Proposició de l’ES a favor del finançament de la sanitat pública i de suport als treballadors del Consorci Hospitalari Parc Taulí

Consultar acords Proposició de l’ES a petició de la PAHS de suport a la ILP de Mesures Urgents per fer front a l’emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica

Consultar acords Proposició de la Junta de Portaveus de reconeixement a la figura de Xavier Vinader