PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Deu persones i entitats de la ciutat rebran avui un reconeixement amb el lliurament de les Medalles d’Honor

Avui, dimecres 22 d’abril, a les 7 de la tarda, al Teatre Principal (carrer de Sant Pau, 6) es lliuraran les 10 Medalles d’Honor de la ciutat de Sabadell...

Avui, dimecres 22 d’abril, a les 7 de la tarda, al Teatre Principal (carrer de Sant Pau, 6) es lliuraran les 10 Medalles d’Honor de la ciutat de Sabadell.

Les distincions s’atorgaran a les persones i entitats següents: Maria Teresa Relat Tarrats, Teodoro Montero Rodríguez, Francisco Morales Sánchez, Associació Juvenil Esquitx, Escola Teresa Claramunt, Associació Salut Mental Sabadell, Col·lectiu de dones del Casal d’Avis de Poblenou, Antonio Trives Manresa, Joan Nonell i Renom i Alfonso Domínguez Palomo.

En tots els casos la medalla és un reconeixement per una tasca rellevant al conjunt de Sabadell o a un barri en concret, o per haver-se destacat en l’àmbit del moviment veïnal o de l’associacionisme.

La concessió de les medalles ha estat iniciativa dels Consells de Districte de la ciutat. Han estat aquests òrgans de participació els qui han fet les propostes a la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell.

Els guardonats són els següents:

Per part del Consell de Districte 1, es concedirà la Medalla d’Honor aMaria Teresa Relat Tarrats per la seva trajectòria de compromís en estendre els valors cívics i morals en les múltiples associacions on ha participat i que, encara ara, amb la seva experiència, aporta en totes les organitzacions i cercles on col·labora.

El Districte 2 ha proposat que la medalla recaigui a Teodoro Montero Rodríguez per la seva trajectòria en la defensa dels drets i reivindicacions veïnals per a la millora del barri de Can Puiggener.

El Districte 3 ha distingit a Francisco Morales Sánchez per la seva trajectòria en la lluita per la millora de les condicions de vida a la ciutat i per la defensa dels drets i reivindicacions veïnals al barri de Ca n'Oriac.

El Districte 4 ha considerat que es mereix la Medalla l’Associació Juvenil Esquitx de Sabadell pel seu treball en l'educació en el lleure i la integració social dels infants i joves del barri de Can Rull des de fa 25 anys.

El Districte 5 ha proposat Medalla d'Honor de Sabadell a l‘Escola Teresa Claramunt per la seva tasca educativa al barri de Gràcia i per haver esdevingut un model d’entesa dels equips professionals que provenien de les dues escoles, Narcisa Freixes i Riu-sec, coincidint en la defensa de la dignitat de l'escola pública i en la voluntat de millora del barri.

Per part del Districte 6, s’ha proposat la Medalla d'Honor de Sabadell per a l’Associació Salut Mental Sabadell per la tasca de millora de la qualitat de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies, per la lluita contra l’estigma de les malalties mentals i pel treball del Club Social “Xamba” en el desenvolupament d’activitats d’oci i culturals.

El Districte 7 proposa la Medalla d'Honor de Sabadell per al Col·lectiu de Dones del Casal d’Avis del Poblenou de la Salut per la seva implicació en la vida social del barri de Poblenou, el benestar de la seva gent gran i del veïnatge.

Les propostes de la Junta de Portaveus

Per part de la Junta de Portaveus s’ha proposat concedir la Medalla d’Honor de Sabadell a Antonio Trives Manresa, per la seva tasca desenvolupada al llarg de molts anys a la nostra ciutat.

Al Mossèn Joan Nonell i Renom, per la seva activitat i dedicació a la tasca social i cultural des de la Parròquia de la Puríssima Concepció.

I, finalment, a Alfonso Domínguez Palomo, expresident del Centro Cultural Andaluz Hermandad Romera Virgen de Gracia, per la seva tasca desenvolupada a la nostra ciutat.