PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Informació del Ple municipal del mes d’abril de 2015

Abans de l’inici de la sessió ordinària del Ple Municipal del mes d’abril del 2015 va tenir lloc la presentació de la memòria del Síndic Municipal...

Abans de l’inici de la sessió ordinària del Ple Municipal del mes d’abril del 2015 va tenir lloc la presentació de la memòria del Síndic Municipal de Greuges de Sabadell corresponent a l’any 2014. A més, el ple va prendre raó de la renúncia del regidor Francisco Bustos, el dia 30 de març del 2015 amb efectes des d’aquell mateix dia.

Durant la part resolutiva de la sessió plenària es van tractar el següents punts:

-          Aprovar l'esborrany de l' acta de la sessió ordinària del dia 3 de març de 2015.Aprovat per unanimitat.

-          Aprovar l'atorgament d'una subvenció nominativa a l'Associació Rialles, espectacles infantils i juvenils, per a la coorganització en les activitats del centre de creació, producció i exhibició la Sala Miguel Hernández, i la formalització del conveni. Aprovat per majoria.

o       A favor: PSC, CIU, PP, EUiA, ICV i regidors Carles Marlés i Antonio Vega

o       En contra: -------

o       Abstenció: ES

-          Aprovar l'atorgament d'una subvenció nominativa a l'Associació per a la formació de joves cantants de l'Òpera per al XIX curs de professionalització de joves cantants d'òpera i la formalització del conveni.Aprovat per unanimitat.

-          Aprovar l'atorgament d'una subvenció directa a la Fundació Orquestra Simfònica del Vallès per a la realització de diverses activitats i la formalització del conveni.Aprovat per unanimitat.

-          Aprovar els models de declaracions de bens, d’activitats i causes d’incompatibilitat dels membres de la Corporació i personal directiu.Aprovat per unanimitat.

-          Aprovar la modificació del contracte de Serveis de neteja d'equipaments municipals. Aprovat per majoria.

o       A favor: PSC i regidor Antonio Vega

o       En contra: ES, EUiA i ICV

o       Abstenció: CIU, PP i regidor Carles Marlés

-          Aprovar inicialment la modificació 1/2015 de fitxers que contenen dades personals objecte de protecció.Aprovat per unanimitat.

-          Expressar la voluntat de formar part de la Xarxa d'Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana de la FEMP. Aprovat per majoria.

o       A favor: PSC i PP

o       En contra: ES, ICV i regidor Carles Marlés

o       Abstenció: CIU, EUiA i regidor Antonio Vega

-          Aprovar el primer expedient de modificació de pressupost per Ple al Pressupost General de l’Ajuntament de Sabadell per l'exercici 2015. Aprovat per majoria.

o       A favor: PSC i regidor Antonio Vega

o       En contra: ES, EUiA i ICV

o       Abstenció: CIU, PP i regidor Carles Marlés

-          Aprovar l'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits número 1/15. Aprovat per majoria.

o       A favor: PSC i regidor Antonio Vega

o       En contra: ES, EUiA i ICV

o       Abstenció: CIU, PP i regidor Carles Marlés

-          Aprovar inicialment el Pla Econòmic Financer 2015. Aprovat per majoria

o       A favor: PSC i regidor Antonio Vega

o       En contra: EUiA i ICV

o       Abstenció: CIU, PP, ES i regidor Carles Marlés

-          Acceptar el nomenament de l'Ajuntament de Sabadell com a patró-vocal de la Fundació Mirna Lacambra / Xavier Gondolbeu i nomenar representant municipal. Aprovat per majoria absoluta

o       A favor: PSC, CIU, PP i regidor Carles Marlés

o       En contra: ES i regidor Antonio Vega

o       Abstenció: EUiA i ICV

-          Acceptar el Premi Distinción Ciudad de la Ciencia y la Innovación i expressar la voluntat de formar part com a soci no fundador de l'ASOCIACIÓN RED INNPULSO -Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación (ARINN). Aprovat per majoria absoluta

o       A favor: PSC, CIU, PP i regidor Antonio Vega

o       En contra: -----

o       Abstenció: ES, EUiA, ICV i regidor Carles Marlés

-          Declarar d'especial interès o utilitat municipal les obres al CEE FRANCESC BELLAPART, Expedient 2014LLMJ00031. Aprovat per unanimitat.

-          Declarar d'especial interès o utilitat municipal les obres a l' INSTITUT ARRAONA, Expedient 2014LLMJ00032. Aprovat per unanimitat.

-          Declarar d'especial interès o utilitat municipal les obres a l'ESCOLA VIROLET, Expedient 2014LLMJ00034. Aprovat per unanimitat.

-          Declarar d'especial interès o utilitat municipal les obres a l'INSTITUT LA SERRA, Expedient 2014LLMJ00036. Aprovat per unanimitat.

-          Aprovar el contingut i signatura de l'addenda al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sabadell i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Bravo de Sabadell. Aprovat per majoria

o       A favor: PSC, CIU, PP, EUiA i regidors Carles Marlés i Antonio Vega

o       En contra: -------

o       Abstenció: ES i ICV

-          Aprovar inicialment el Document Únic Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Sabadell. Aprovat per majoria

o       A favor: PSC, PP, ES, EUiA, ICV i regidors Carles Marlés i Antonio Vega

o       En contra: -------

o       Abstenció: CIU

-          Aprovar inicialment la modificació dels Estatuts del Consorci per a la Gestió dels residus del Vallès Occidental. Aprovat per majoria absoluta

o       A favor: PSC, CIU, PP, i regidors Carles Marlés i Antonio Vega

o       En contra: -------

o       Abstenció: ES, EUiA i ICV

A la part deliberativa i de control, el Ple va donar compte del compliment i execució de les proposicions dels grups municipals aprovades pel Ple de l'any 2014.

També es va aprovar per unanimitat una proposició del grup municipal d'Esquerra Unida i Alternativa per fomentar l'ús del transport públic.

Una altre proposició que es va aprovar va ser la presentada pels grups municipals d'Entesa per Sabadell i EUiA a favor de reprovar la gestió econòmica de Manuel Bustos al capdavant de la Federació de Municipis de Catalunya i d'exigir mesures de transparència. El text es va aprovar per majoria amb 13 vots a favor, 9 vots en contra i 3 abstencions.

També es va aprovar per unanimitat la proposició dels grups municipals del PSC, CiU, Entesa per Sabadell i EUiA a favor de l'adequació prevista de l'espai que ocupava l'antic Vapor Cusido a la Creu Alta.

La darrera proposició aprovada per majoria va ser la dels grups municipals d'EpS, EUIA i ICV sobre el carrer de la República, que va rebre els vots a favor dels grups proposants, del PSC i del regidor no adscrit Carles Marlés, i els vots en contra de CiU i PP.

Proposició del grup municipal d'Esquerra Unida i Alternativa per fomentar l'ús del transport públic

Proposició dels grups municipals d'Entesa per Sabadell i EUiA a favor de reprovar la gestió econòmica de Manuel Bustos al capdavant del a Federació de Municipis de Catalunya i d'exigir mesures de transparència

Proposició dels grups municipals del PSC, CiU, Entesa per Sabadell i EUiA a favor de l'adequació prevista de l'espai que ocupava l'antic Vapor Cusido a la Creu Alta

Proposició dels grups municipals d'EpS, EUIA i ICV sobre el carrer de la República