PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

La Festa Gran arriba un any més amb múltiples propostes que tenen com a protagonista la gent gran de la ciutat

Un any més, la Festa Gran de Sabadell arriba amb un programa conformat per múltiples activitats que tindran la gent gran com a protagonista...

Un any més, la Festa Gran de Sabadell arriba amb un programa conformat per múltiples activitats que tindran la gent gran com a protagonista. La Festa es celebrarà delfestagran15 14 al 19 d’abril. Entre les propostes, hi haurà, com sempre, un espectable inaugural, mostres d’activitats i el concert de corals. També una passejada, cinema, una desfilada, la ballada de sardanes i ball de cloenda.

Avui, durant la presentació de l’esdeveniment, la regidora del Programa de la Gent Gran, Anna Carrasco, ha comentat que la celebració “vol fomentar la participació d’aquest col·lectiu, posar en valor tot el que la gent gran fa en la societat actual i mostrar alhora tota la feina que, dia a dia, realitzen les entitats de gent gran de la ciutat”. En aquest sentit, la regidora ha volgut agrair a les entitats i casals la seva implicació, així com als col·laboradors i empreses i a tots els que fan possible el programa d’activitats.

La festa s’obrirà el proper dimarts, 14 d’abril a les 18.30h de la tarda, al Teatre Principal, amb l’adaptació teatral de Molt soroll per no res del Grup de Teatre Sant Vicenç.

Al dia següent, dimecres 15, a les 10 del matí, les entitats de gent gran protagonitzaran la Mostra de Tai-txí a la plaça de l’Argub del Parc de Catalunya. Ja a la tarda, a les 17.30 h, l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer acollirà la mostra de playbacks a càrrec, també, d’entitats de gent gran.

Dijous 16 d’abril al matí, es portarà a terme un passejada pel naixement del riu Ripoll. Els participants sortiran en autocar fins a Sant Llorenç Savall i recorreran el sot del Galí i les basses del Cal Llogari, així com els masos històrics d’aquest municipi vallesà. Un recorregut total de 10 km per al qual cal inscripció prèvia a la Unió Excursionista Sabadell (UES).

A la tarda de dijous, a les 17.30 h, hi haurà mostra de teatre, a càrrec dels grups de teatre sènior de les entitats de gent gran, a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer.

Divendres 17 d’abril, a les 16.30 h, al Cinema Imperial, es projectarà la pel·lícula Plan en Las Vegas. A les 18.30 h, l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer tornarà a ser escenari d’una activitat, en aquest cas la Desfilada de vestits de costura de les entitats de Gent Gran-Primer Concurs de vestits de paper del Diari de Sabadell. També hi actuarà el Coro Popular de Torre-romeu.

Cap de setmana

El programa es reprendrà dissabte 18, a les 10.30 h del matí, amb el Concert de Corals, que tindrà lloc a Lasala Miguel Hernández.

A la tarda, la plaça del Dr. Robert acollirà la Mostra d’activitats de la Gent Gran de la ciutat, comptant amb les actuacions del Coro Rociero de la Planada, country, balls en línia, sevillanes, gimnàstica i mostra de manualitats artístiques. Una mostra que continuarà diumenge 19, a partir de les 10, a la mateixa plaça amb diferents activitats i en la qual, en aquesta ocasió, hi actuarà el Coro Rociero de Can Rull i s’hi afegirà la Trobada de Puntaires de la Festa Gran. Sense moure’s de la plaça del Dr. Robert, a les 12, hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Nova Vallès.

A la tarda, a les 17.30h., aquest mateix espai serà escenari del ball de cloenda amb l’Orquestra Karamba. Durant aquesta activitat, i com és habitual, es repartirà Coca i Cava amb el patrocini del Grup Santa Rita.

Per accedir a les activitats

Tots els actes són gratuïts i d’entrada lliure però alguns requereixen inscripció prèvia o recollir l’entrada:

-         Per l’acte inaugural, entrades disponibles a la taquilla del Teatre Principal demà, 9 d’abril, de 18 a 20h i el 10 i 11 d’abril d’11 a 13 i de 18 a 20h. Aforament limitat.

-         Les mostres de teatre, playblack i desfilada de vestits: són actes amb invitació per a les persones i entitats que participen en aquestes activitats.

-         Passejada pel naixement del riu Ripoll: Inscripció prèvia a la UES (c/ de la Salut 14-16, baixos) els dies 30 i 31 de març i 7, 8 i 9 d’abril de 18.30 a 21.30h. Places limitades.

-        Projecció al Cinema Imperial: entrades disponibles del 9 al 13 d’abril a totes les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC).

Cal facilitar els DNI per recollir les entrades. Un dels DNI ha de ser d’una persona més gran de 60 anys (màxim 2 entrades per persona).

En cas de pluja, els actes programats a la pl. del Dr. Robert el dissabte 18, a la tarda i diumenge 19, al matí, es farien a l’Espai Alexandra i el ball de cloenda del diumenge 19, a la tarda quedaria anul·lat.

La informació sobre la Festa Gran 2015 es podrà trobar properament a www.sabadell.cat/gentgran