PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

El mercat gastronòmada Van Van arriba per primer cop a Sabadell el proper mes d’abril, format per un comboi de food trucks procedents de tot Catalunya

El mercat gastronòmada Van Van arriba per primer cop a Sabadell, format per un comboi de food trucks tipus vintage...

 

La proposta s’ubicarà al passeig de la Pl. Major i comptarà amb la participació de restauradors de la ciutat

La cita és de divendres 10 d’abril fins el  diumenge, 12 d’abril, al passeig de la plaça Major. El mercat gastronòmada Van Van arriba per primer cop a Sabadell, format per un comboi vanvande food trucks tipus vintage. La proposta, organitzada per Van Van Market i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, portarà a l’eix central de la ciutat més d’una quinzena d’aquest tipus de vehicle gastronòmic amb l’objectiu de reivindicar el valor i qualitat que pot oferir el menjar al carrer, tot convertint el passeig en un gran menjador a l’aire lliure i consolidant aquest àmbit de ciutat com a punt de trobada i lleure per a la ciutadania. Així, aquesta Street Food Fest queda emmarcada en les diferents accions per dinamitzar el passeig de la plaça Major, recentment recuperat. 

Les food truck vintage que es donaran cita a l’esdeveniment procedeixen de tot Catalunya. Entre els vehicles, s’hi trobaran també propostes de restauradors de Sabadell.

Tal i com ha comentat Josep Ayuso, tinent d’alcalde de Presidència, en la roda de premsa d’aquest matí: “quan vam obrir el pas del passeig vam agafar el compromís de dinamitzar l’activitat que s’hi feia, que el comerç i la restauració es veiés activat després de les obres, i hem anat fent diverses accions, i aquesta trobada és especialment important. A més, aquesta activitat la volem destacar perquè obra les portes als emprenedors, els permet una sortida amb una activitat empresarial diferent i creiem que pot ser un bon pol d’activitat econòmica a la nostra ciutat. És la primera edició però neix amb la voluntat que es faci cada any i es consolidi ja que dinamitza el comerç i convida a sortir al carrer a gaudir de la ciutat”.

Carles Bosch, regidor de Comerç ha volgut posar l’accent en què “vindran entre 12 i 16 furgonetes dels anys 60 i posarem en valor el menjar consumit al mateix carrer, volem que sigui un esdeveniment d’àmbit comarcal per tal de menjar al carrer, passejar i gaudir dels seus carrers i places

Ignasi Bisbal, promotor del Van Van ha explicat que: “és un moviment que s’ha posat molt de moda als EEUU i a capitals d’Europa. És una oportunitat per a moltes persones que durant la crisi no han pogut obrir un establiment de restauració perquè era massa car, i aquesta possibilitat és més econòmica. I com que la normativa no es permet la venda ambulant al mig del carrer, la manera de poder-ho fer és ajuntar-nos i proposar-ho a les ciutats com Barcelona i ara Sabadell. Són establiments seleccionats, i comptem amb alguns restauradors de la ciutat. El menjar que oferim és de qualitat, de la mediterrània i d’arreu del món i a bon preu.”

Varietat i qualitat

El Van Van presenta una àmplia oferta gastronòmica de qualitat. Compta entre els seus col·laboradors amb un ampli ventall de propostes culinàries de diferents nacionalitats entre les quals podem trobar des de cuina mediterrània fins cuina mexicana, tailandesa o peruana. Alhora, en tractar-se de food truck vintage, el Van Van és també una exposició ambulant de vehicles antics. 

A banda d’aportar gastronomia sobre rodes, el Van Van comptarà amb espais per menjar i una posada en escena molt cuidada que convertiran el passeig de la plaça Major en una autèntica revetlla a l’aire lliure pensada pel gaudi de tots els públics.

Així mateix, el Van Van arriba al passeig de la plaça Major com un element addicional de capitalitat per a la ciutat i amb la voluntat d’esdevenir un nou al·licient turístic per visitar Sabadell.

El mercat gastronòmada s’instal·larà al passeig de la pl. Major divendres, 10 d’abril de 7 de la tarda a 12 la nit. Dissabte, 11, hi serà des de les 11 del matí fins a les 12 de la nit i diumenge 12, d’11 del matí a les 8 del vespre.

Més informació sobre les mostres gastronòmades Van Van a:

www.vanvanmarket.com

https://www.facebook.com/vanvanmarket