PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Les associacions de comerciants de Sabadell i l’Ajuntament inicien la Campanya de Nadal aquesta setmana, amb diverses activitats per atreure nous clients i fidelitzar els existents

Coincidint amb la Campanya de Nadal, les associacions de comerciants de Sabadell, amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, proposen un conjunt d’activitats...

L’obertura d’una pista de gel o la nit de compres al centre són algunes de les novetats d’un programa lúdic per dinamitzar el comerç local

Coincidint amb la Campanya de Nadal, les associacions de comerciants de Sabadell, amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, proposen un conjunt d’activitats per atreure nova clientela i fidelitzar l’existent. Avui han presentat les propostes el regidor de Comerç, Carles Bosch, acompanyat per la presidenta de Associació de Comerciants Sabadell Sud Comerç Creu, Neus de la Cruz, i el president de Associació de Comerciants Sol i Padrís-Sant Oleguer, Ramon Fernández.

El tret de sortida de la campanya es donarà el proper divendres, 29 de novembre, amb la tradicional encesa de llums, que enguany començarà, de forma simbòlica, al passeig de la Plaça Major. L’enllumenat de Nadal, però, com sempre, estarà present a múltiples carrers i espais públics de la ciutat. De fet, els llums s’encendran als eixos comercials de Sabadell fins al 6 de gener entre les 6 de la tarda i les 10 del vespre. En total s'engalanen 54 carrers. Les diferents associacions de comerciants de Sabadell són les responsables d’aquest enllumenat conjuntament amb  l'Ajuntament. Per contribuir a l’estalvi energètic, un any més, totes les associacions de comerciants han optat per la tecnologia LED, que permet elevades prestacions quant a intensitat lumínica, amb un baix consum.

El mateix dia de l’encesa de llums s’estrena una de les novetats d’aquesta Campanya de Nadal, com és l’obertura d’una pista de gel al passeig de la Plaça Major. Amb una capacitat per a 100 persones a la vegada, aquesta pista de 30x16 metres estarà oberta entre el 29 de novembre i el 12 de gener entre les 11 del matí i les 2 del migdia i les 4 de la tarda i les 9 del vespre els caps de setmana, festius i període de vacances escolars. El dies feiners, dins el període lectiu escolar, només estarà oberta a la tarda. El preu de l’entrada serà de 6 euros  per 30 minuts, amb preu reduït de 3 euros per a grups d’escolars de 25 nens mínim amb reserva prèvia.

Una altra de les propostes que marca l’obertura de la Campanya de Nadal serà la Nit de Compres promoguda per Sabadell Comerç Centre, amb el suport de l’Ajuntament, i que tindrà lloc el proper 30 de novembre. Una nit per comprar de tot i gaudir d’un complet programa d’activitats lúdiques, com concerts, ball o tallers de maquillatge infantil.

En paral·lel a aquestes accions, les associacions de comerciants de Sabadell també són impulsores d’un conjunt de propostes d’oci, promocions especials i sortejos durant el mes de desembre i principis gener per animar les compres de Nadal i potenciar el sector. Entre aquestes propostes, destaquen les activitats infantils, amb les visites dels ambaixadors reials a diferents eixos comercials de la ciutat.

Fira de Santa Llúcia

Tampoc no faltarà la tradicional Fira de Santa Llúcia, que s’ubicarà al passeig de la Plaça Major entre el 30 de novembre i el 23 de desembre de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre. Amb més de 70 anys d’història, l'Agrupació de Firaires de Santa Llúcia de Sabadell és l’organitzadora d’aquest certamen. Es tracta d’una de les activitats firals més arrelades i populars de la ciutat, que inicia l'ambient i el caliu de les festes de Nadal. Enguany, hi ha prop d’una trentena de casetes on es poden trobar figures i coves nadalenques d'artesania, arranjaments per a la llar i ornaments florals, com també avets, ponsèties i rams de la sort.

D’altra banda, la Fira d'Artesans de Nadal de Sabadell (FANSA), s’instal·larà a la pl. del Dr. Robert del 13 de desembre al 5 de gener de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre. La fira presenta una variada oferta de productes artesans de qualitat i comptarà amb una vintena de tallers artesanals d'arreu de Catalunya.