PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

La Fira Motor Competició arriba a Fira Sabadell amb una important mostra de vehicles de diferents modalitats i èpoques

Fira Sabadell acull la Fira Motor Competició durant aquest cap de setmana. Aquesta és la renovada proposta de Motor Club Sabadell J4 Press i Otac Organización Profesional per al públic aficionat al motor i la competició en totes les seves modalitats...

Fira Sabadell acull la Fira Motor Competició durant aquest cap de setmana. Aquesta és la renovada proposta de Motor Club Sabadell J4 Press i Otac Organización Profesional per al públic aficionat al motor i la competició en totes les seves modalitats i èpoques. Entorn a aquesta temàtica, s’han programat un conjunt d’activitats tant per a particulars com per a professionals vinculats a aquest sector. L’obertura de la Fira tindrà lloc demà dissabte 23 de novembre a les 10 del matí.

La Fira inclourà una zona d’exposició en la qual tindran cabuda escoles de mecànica, escoles de competició, escuderies, associacions, federacions, clubs, preparadors, equips de competició, promotors esportius, premsa especialitzada, etc. També es donarà cita el sector vinculat als recanvis, accessoris, complements, olis de competició, electrònica o asseguradores, entre d’altres. També hi ha haurà espai pel lloguer i la compra venda de vehicles de competició

En paral·lel, s’han programat un conjunt d’activitats com circuit de Karting, exposicions fotogràfiques, passis de pel·lícules de competició o concentració motera. També s’habilitarà un espai ITV mòbil per a cotxes de competició i clàssics. Entre les activitats de Motor Competició, també s’inclouen actes de reconeixement a pilots locals que han destacat per la seva trajectòria esportiva.

En el marc de la Fira Motor Competició, tindrà lloc el IX Clàssic de la Llana que reunirà cotxes i motos des del 1905 fins al 1988, distribuïts per categories segons la seva antiguitat. En concret, s’han programat dos recorreguts en funció de la categoria dels vehicles i tots dos començaran i acabaran a la plaça de la Sardana, davant de Fira Sabadell, demà dissabte 23 de novembre.

Horari i preu

Motor Competició es podrà visitar el dies 23 i 24 de 10 del matí a les 8 de la tarda. El preu de la entrada al recinte firal és de 5 euros i per als infants menors de 12 anys és gratis.