PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

La 2a edició de la Fira del Comerç assoleix 7.000 visitants durant el cap de setmana a Fira Sabadell

El màxim moment d’afluència es va registrar ahir al matí  ...

El màxim moment d’afluència es va registrar ahir al matí

La 2a Fira del Comerç de Sabadell celebrada al recinte firal de Sabadell  aquest cap de setmana ha rebut més de 7.000 persones. Aquesta Fira, plantejada com un aparador dels establiments comercials de la ciutat amb la implicació de més de 60 expositors, ha obtingut un nou èxit de convocatòria tot i les condicions meteorològiques dels darrers dos dies, que van obligar a suspendre algunes activitats dissabte. De fet, ahir es va registrar una major entrada coincidint amb el descens de les pluges i el màxim moment d’afluència va ser durant la franja de matí.

Públic de totes les edats i procedent de Sabadell i de municipis de dins i fora de la comarca han pogut conèixer una mostra de l’oferta comercial local i gaudir a la vegada de més de 30 activitats d’oci gratuïtes. En aquest sentit, el públic familiar ha omplert l’espai per a activitats infantils. D’altra banda, l’espai showroom ha atret persones de totes les edats dins el recinte firal.

Fira del Comerç es posiciona com una mostra de referència d’aquest sector per als potencials compradors de Sabadell i els municipis del seu entorn. De fet, l’objectiu d’aquest certamen ha estat atreure clientela per al comerç de la ciutat. Alhora s’ha volgut premiar la fidelitat dels compradors creant un sorteig de 10 talonaris de 100 euros en vals de compra per bescanviar en productes i serveis en qualsevol dels més de 60 expositors de la Fira fins el 31 de desembre.

Acte públic de lliurament dels premis

El sorteig d’aquests talonaris es va realitzar ahir mitja hora abans del tancament de la Fira. L’organització es posarà en contacte amb les persones guanyadores per notificar el premi i els noms dels afortunats es podran consultar al web www.sabadell.cat/comerc. Els talonaris es lliuraran en un acte públic que comptarà amb la presència del regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch. L’acte tindrà lloc el proper divendres 22 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda a Fira Sabadell (entrada Pl. Sardana, 7).

Organització

L’Ajuntament de Sabadell, a través de la regidoria de Comerç i Fira Sabadell, ha estat  l’artífex d’aquesta fira, comptant amb la col·laboració de les Associacions de Comerciants de la ciutat.