PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Més de 60 establiments oferiran promocions especials de productes i serveis a la 2a edició de la Fira del Comerç de Sabadell

El certamen inclou sortejos de regals i activitats d’oci especialment dissenyades per a infants de fins a 12 anys ...

El certamen inclou sortejos de regals i activitats d’oci especialment dissenyades per a infants de fins a 12 anys

L’Ajuntament de Sabadell, amb el suport de les associacions de comerciants de Sabadell, organitza la 2a Fira del Comerç de Sabadell els propers 16 i 17 de novembre, al recinte de la Fira Sabadell (entrada per la pl. de la Sardana, 7). Aquest certamen es planteja com un aparador dels establiments comercials de la ciutat. En concret, més de 60 establiments mostraran les darreres novetats dels seus productes i serveis. Els expositors oferiran també al públic assistent la possibilitat de beneficiar-se de promocions especials i sortejos per a les compres que s’efectuïn en el marc d’aquesta fira. El visitant podrà trobar-hi des de roba i complements a productes d’alimentació, cosmètica o fotografia, entre molts altres. La fira es presenta, per tant, a la ciutadania com un espai d’accés lliure on poder comprar de tot, i també per poder gaudir d‘un complet programa d’activitats d’oci per a tota la família.

Avui, durant la roda de premsa de presentació, el regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, ha comentat que “volem mostrar que tenim un comerç actiu que s’adapta a les noves necessitats. Cada cop el client està més informat. És un client que, amb la crisi, té menys recursos, però alhora és també més exigent i busca valor afegit. La compra és més pensada i racional i s’inclouen valors com la sostenibilitat, l’ecologia... comprar ha de ser una experiència agradable i es busca categoria”. En aquest sentit, Bosch ha afegit que “la Fira és un bon escenari per mostrar tots els atractius del nostre comerç a tothom i també volem ampliar el nostre abast d’influència al territori. Alhora a la Fira enllacem comerç amb oci perquè Sabadell es visualitzi com un bon lloc on venir a gaudir tot un dia o cap de setmana i on també fer les compres”.

Complet programa d’activitats

A la Fira, s’ha reservat un gran espai per a activitats especialment dissenyades per a infants. Per a nens i nenes de 0-3 anys es desenvoluparan espectacles de titelles i ball i les famílies amb infants d’aquesta edat podran visitar la zona de jocs especialment dissenyada per a ells.  Per als nens i nenes més grans també hi haurà activitats dirigides com tallers creatius, decorar una bossa de comprar o elaborar un moneder. A més, per completar la programació s’han previst activitats de maquillatge.

D’altra banda, es preveu un conjunt de propostes d’oci adreçades a tots els públics, portades a terme pels mateixos expositors a l’espai showroom que s’habilitarà l’interior del recinte. Des de tallers de preparació de sushi i de gintònics a classes d’elaboració d’embotits. També entre les propostes hi haurà cabuda per conferències sobre quiropràctica, demostracions de la tècnica de decoració scrap i una passarel·la amb les darreres tendències en perruqueria a càrrec del Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca. Així mateix, s’han previst exhibicions de gimnàstica rítmica, a càrrec del club esportiu Ramar i espectacles de màgia per animar la fira.

A l’exterior del recinte firal s’instal·larà una fira d’atraccions i s’ha previst desenvolupar l’activitat “Juga a bàsquet” amb la secció de bàsquet del Club Natació Sabadell. Els Castellers de Sabadell també faran pinya amb el comerç local, oferint una petita actuació el dissabte 16 de novembre, a les 10 del matí.

Sorteig de 10 vals de compra de 100 euros

Els visitants a la Fira del Comerç tenen la possibilitat de guanyar 10 talonaris de 100 euros amb vals de compra per bescanviar per productes o serveis en qualsevol dels establiments participants al certamen abans del 31 de desembre de 2013. Per participar en el sorteig, cal dipositar una butlleta a les urnes que s’instal·laran a l’interior de la fira. Les butlletes es repartiran aquest cap de setmana en diferents punts comercials de la ciutat i també es podran descarregar des del web www.sabadell.cat/comerc. El sorteig es farà en un acte públic a la Fira del Comerç de Sabadell, el diumenge 17 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre.  D’altra banda, les persones que facin alguna compra en algun dels expositor de la Fira automàticament tindran un val 2x1 per la fira d’atraccions que estarà instal·lada la plaça de la Sardana amb motiu del certamen.

Entrada gratuïta

La Fira del Comerç de Sabadell es podrà visitar el dissabte i el diumenge, de  10 del matí a 8 del vespre. L’entrada és gratuïta. Per a més informació i conèixer el programa complet de la Fira del Comerç es pot consultar el web www.sabadell.cat/comerc.