PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Més de 40 persones de diversos centres educatius participen a un curs de gestió i dinamització de juntes d’associacions de mares i pares d’alumnes

Durant el mes d’octubre s’ha portat a terme un curs de gestió i dinamització de juntes d’associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) ...

Durant el mes d’octubre s’ha portat a terme un curs de gestió i dinamització de juntes d’associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA). En l’acció hi han pres part 42 persones d’11 centres educatius de Sabadell. Es tracta de les escoles Enric Casassas, Joaquim Blume, Samuntada, Catalunya, Joanot Alisanda, Font Rosella, La Trama, Concòrdia, Col·legi Estel i les escoles bressol municipals Creu Alta i Joaquim Blume.

El curs s’emmarca en les propostes impulsades des del programa Tàndem Família-Escola, de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament, per fomentar el treball conjunt entre les famílies i els centres educatius, partint de la base que els projectes compartits entre tots dos àmbits milloren la cohesió social dels centres educatius, les habilitats educatives dels pares i mares i repercuteixen, en definitiva, en la qualitat de l’educació dels infants i joves.

El regidor d’Educació, Ramon Burgués, comenta que “aquest tipus de propostes vol donar suport a la tasca tan important que duen a terme les AMPA als centres educatius. Es tracta d’un curs que té com a objectiu oferir eines que ajudin les mares i pares a gestionar de manera eficaç les nombroses activitats en les quals participen”.

El curs de gestió i dinamització de juntes s’ha concebut per donar resposta tant a les necessitats formatives de les persones que s’incorporen per primera vegada a la junta d’una AMPA, com les que s’interessen per una actualització i posada al dia dels seus coneixements. El curs s’ha estructurat en tres sessions de 90 minuts de durada. També en el marc del curs, s’han atès consultes concretes de cada associació.