PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

L’alcalde de Sabadell inaugura el I Congrés Nacional sobre Diferències Individuals i necessitats educatives específiques, impulsat per TDAH Vallès i la UAB

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha estat aquest matí un dels representants institucionals que ha obert el I Congrés Nacional sobre ...

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha estat aquest matí un dels representants institucionals que ha obert el I Congrés Nacional sobre Diferències Individuals i necessitats educatives específiques, celebrat a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Impulsat per l’entitat TDAH Vallès i la UAB, la trobada es celebra avui i demà amb l’objectiu de donar visibilitat, divulgar i premiar l’estudi de les diferències individuals i la seva influència en les dificultats i trastorns d’aprenentatge. Juntament amb l’alcalde, han obert el Congrés la vice-presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, la degana de la Facultat de Psicologia de la UAB, Teresa Gutiérrez i la presidenta de l’Associació TDAH Vallès, Anna López.

Joan Carles Sánchez, ha volgut “ratificar el nostre compromís amb TDAH Vallès i amb l’atenció a les persones amb necessitats específiques i posar en valor la tasca que des d’aquesta entitat s’ha portat a terme en els darrers anys”. Així mateix, l’alcalde subratlla que l’associació ha assolit grans fites però “és un orgull poder dir que no es conforma, sinó que vol avançar encara més, aprofundint en el coneixement. I amb qui millor per fer-ho que de la mà de la Universitat Autònoma de Barcelona?". Sánchez també ha ressaltat sobre TDAH Vallès que “entitats com aquesta arriben on l’Ajuntament no pot arribar i això és vital per al conjunt de la societat”.

El programa del Congrés se centra en el coneixement i en millorar els processos de prevenció, diagnòstic, tractament i pronòstic d’aquestes dificultats d’aprenentatge gràcies a la unió de tota la comunitat científica.

Diumenge, Matinal pel TDAH

Aquest diumenge, 29 de setembre, TDAH Vallès celebra per tercer any consecutiu la Matinal pel TDAH. La celebració, que s’emmarca en la VI Setmana Europea de Sensibilització pel TDAH, tindrà lloc a la plaça del Dr. Robert de Sabadell a partir de 2/4 d’11 del matí.

La Matinal és un esdeveniment lúdic, que compta amb el suport de diverses institucions, associacions i empreses, entre les quals l’Ajuntament de Sabadell. Durant la celebració hi haurà esmorzar popular i actuacions de diverses entitats de Sabadell, Castellar del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda. Així, hi haurà exhibició de taekwondo, Ball de Gitanes, dansa-gim, balls de saló, country, bollywood i percussió.

Durant la trobada, el Síndic Municipal de Greuges de Sabadell, Josep Escartín, farà la lectura del Manifest de la Federació Espanyola d’Associacions d’Ajut al TDAH.

Més informació sobre el Congrés i la matinal a www.tdahvalles.org/