PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Notícies sobre voluntariat:

Joves suecs visiten Sabadell en un intercanvi europeu amb l’Institut Pau Vila

Joves suecs visiten Sabadell en un intercanvi europeu amb l’Institut Pau Vila

Durant la seva estada a la ciutat, els estudiants han pogut recórrer espais emblemàtics i patrimonials, a més de conèixer elements de la cultura popular i tradicions, amb trobades entre alumnat i entitats com els Castellers, les cobles sardanistes i altres associacions. Tot plegat amb l’objectiu que, des del coneixement i el respecte mutu, els participants assoleixin una mirada global envers la diversitat social europea per debatre a l’entorn del futur de les cultures i les llengües.

La darrera setmana d’agost, l’alumnat de l’Institut Pau Vila viatjarà a Suècia per continuar enfortint lligams i apropar-se a aspectes més diferencials de la seva cultura.

Erasmus+ és el programa europeu dedicat als àmbits de l'educació, la formació, el jovent i l’esport per al període 2021-2027. Aquest programa busca impulsar les perspectives laborals i el desenvolupament personal, mitjançant el suport a projectes que proporcionin aprenentatges i dotin els i les participants amb les capacitats necessàries per fer front als reptes que trobaran en una societat i un mercat laboral canviants.